Môže ísť o trombózu?

Príspevok v téme: Môže ísť o trombózu?
Juraj12345

Zdravím.
Neviete o čo sa môže jednať. Včera večer ma z ničoho nič začala pobolievať noha - spodok lýtka z vnútornej strany. Nie je to klasická bolesť, ale ako by ma bolela koža, je citlivá na dotyk. Nohu nemám preťaženú, neudrel som sa, nemám tam opuch, ani modrinu, nič. Pred cca dvoma týždňami som mal takéto isté na ruke, tiež z vnútornej strany ruky, predlaktia. Za deň to zmizlo.
Vek 33. Žena ma naplašila, že či to nemôže byť trombóza, alebo niečo také.
Neviete mi niekto poradiť o čo môže ísť?
Vďaka dopredu za rady.

RNG

to je skoro iste v tomto pripade, ze sa nejedna o trombozu ale asi o prekyslenie tela. Alkalizacia pravdepodobne pomoze,skus brat skoro rano 1/2 lyzicky kalinatu s ppoharom teplej vody a jest az 1.5 hodiny neskor. A hodne zelenin.
Tromboza sa prejavuje napr v koncatinach modrenim(cyanosis) z nedostatku kyslika
Ale rozne bolesti vo vnutri trupu sa casto neprejavia cyanozou, pre to som spomenul ten syndrom prilisnej zrazanliviosti krvi u Stredoeuropanov a ako sa branit proti hlupej smrti na malicku zrazeninku velkosti spendlikovej hlavicky v inac pomerne zdravom tele, ako zomiera vyse polovice ludi, zbytocne. Teda ked uz tu bola aj nespravne spomenuta tromboza v tomto pripade.

RNG

Nuz ja ako stredoeuropan, kde maju ludia casto prilisnu zrazanlivost krvi beriem nattokinazu na bezpecne riedenie krvi a ked mam niekde bolest, tak zoberiem pre istotu extra.
Radsej zbytozne zobrat neskodny doplnok, nez bymal clovek utrpiet zdravotnu uhonu z hluposti,, ako malicka zrazeninka kervi, na ktory dnes zomiera vyse 1/2 ludi(zlyhanie srdca, mozgu a roznych nedokrvenych organov)

house

Moze sa jednat o alergicku reakciu bud na niektore lieky, jedlo, ale hocico ine treba na to prist kedy sa to prejavuje vylucovacou metodou.(sampon, mydlo, gel,krem,saty,bielizen, ponozky, rukavice(hlavne Cina)).