Vaginalna mykoza

Príspevok v téme: Vaginalna mykoza
12filadelfia

Ahojte,
celý týždeň mám svrbenie a sem tam aj pálenie a bolesť v intímnych oblastiach a samozrejme aj výtok. Mala som canesten tabletu a používam aj krém, ale nejako to nezaberá a tak sa idem objednať na gyn. No moja otázka je, čo mám robiť lebo to svrbenie je neznesiteľné a každý pohyb je pre mňa utrpením. Čo mám robiť, aby to aspoň na chvíľu prestalo svrbieť?

meltina

Ja sa musím priznať že mne žiadna kombinácia liekov nepomohlaalebo iba na chviľku a potom sa to celé opakovalo.Magistra v lekárni mi povedala že exituje enzymatická liečba a to Enzymaxom pretože obsahuje fungálne enzými a tie udržujú mikrobiologickú rovnováhu hoja sliznice a ešte neviem čo všetko.Až na tú cenu mi to pomohlo amykozy sa už neobjavujú so železnou pravidelnosťou ale len sem tam

stastnablcha

ja odkedy pouzivam probioticke tampony tak mam relativne pokoj. tieto www.drmax.sk. ale je ich mnoho, treba len poskusat ktore ti padnu

zuzallaalalas

mala som problemy s mykozami uz pocas strednej skoly potom prisla vyska a nic az potom sa ku mne dostala info o wobenzyme ze sa nepouziva len na doliecenie urazov etc... skratka zacala som ho uzivat a voilaa uz mam 5 rokov pokoj... preventivne ho uzivam a som spokojna bez tazkosti zienky :)

Brckava1234

Ahojte vsetci, aj ja by som sa chcela podelit s vami o svoje skusenosti a hlavne vam poradit ako sa tej hnusnej pliagy zbavit. Mam 23 rokov a mykoza ma trapila uz od 18 rokov. Nemam ju uz skoro 3 roky.

Neustale svrbenie, palenie, bolesť, tak som sa skriabala ze mi az opuchli vaginalne pysky, a som krvacala ...no zly sen. Vtedy vam poviem ze som sa nezmohla na nic chcelo sa mi umriet. Uzivala som mykomax ktory zabral len tak na tyzden, neustale sa mi mykoza opakovala, gynekolog mi predpisoval same somariny, zehlila som si spodne pradlo, nejedla sladke, proste vsetko co som sa na internete docitala som sa snazila pouzit... No vzdy sa mi to vratilo... Do mesiaca som mala mykozu aj 4 krat a vkuse. Priatelovi som sa hanbila povedat co mi je a on nemal ziadne priznaky tak som vzdy uzila tabletku, nespavala s nim a ked ma to prestalo svrbiet tak som s nim spala.

Jeden den som sa rozhodla ze s tym musim vybabrat!!! Ze musi byt nieco na uspesne vyliecenie! Kupila som si mycomax a canesten vaginalnu tabletku a candivac. Priatelovi som kupila trojbalenie mycomaxu a canesten krem.
Uzila som mycomax , na dalsi den som si zaviedla vaginal. tabletku a potom o dva dni som zacala s 30 dnovou kurou candivac. Priatel uzival kazdy den jednu, 3 dni tabletky mycomax. A potom si nasledujuci tyzden natieral penis canesten kremom. A potom o mesiac som mohla s priatelom pokojne spavat a po mykoze ANI CHYRU ANI SLICHU! Zabojovala som vsetkymi moznymi sposobmi a som stastna konecne!!
Vela som na nete citala o mykoze ze zije aj v tele a aj vo vagine tak som ju nadobro odstranila! Pokojne som si jedla sladke a mykoza stale nikde! Hlavne nepodcenujte vyliecit aj partnera! Lebo myslim si ze aj koli tomu sa mi to vracalo ze on mi to prenasal stale naspat! Aj ked nemal priznaky!

Vela stastia v boji proti mykoze! Da sa nad nou vyhrat len treba zabojovat vsetkym a naraz! Nech tu pliagu eliminujete a nech mate konecne pokoj!!!
Drzim palce!!!

maricenka

mne pomaha canesten gyn. mozno by som odporucala canesten 6. je to 6 tabliet, kazdy den jedna. vyborne prelieci. okolie potom natierat kremom canesten a najlepsie aj partnera, aby sa vylucilo, ze tu infekciu na teba prenasa on. urcite vsak navsteva lekara je vhodna.

modracik

pe84: Canesten pomoze, ale nevylieci a neodstarni mykozu.Vrati sa to opat a opat,ako aj pises.Pozri moj prispevok z 11.3.....a ak chces, napis na moj meil,poradim.

ZUZUsalsa

nie nadarmo sa hovori opakovane zapaly... toto je strasne a stale sa to vracia, teda ja stastna mozem povedat, ze uz som na to lepsie
ziadne masticky ani nic, ale wobenzym, skus
najlepsia je osobna skusenost

pe84

ja som dostala mykozu ako tehotna, tak som sa bala a potrebovala som daco rychle a ucinne a vhodne - pomohol mi Canesten, kupila som si kombi balenie - tableta a krem, na palenie a svrbenie mi zabral hned v prvy vecer a do par dni bol prec aj vytok, teraz cez vianoce som zase mala mykozu, a zase mi Canesten pomohol, podla mna je vyborny a velmi ucinny