Bolesť bedrového kĺbu

Príspevok v téme: Bolesť bedrového kĺbu
vikinkoo72

Dobry den,mam uz vyse 4 mesiace bolesti v oblasti laveho bedroveho klbu.Zacalo to tym ze som spal na studenej zemi.U ortopeda som dostal na bolave miesto obstreky ale to vzdy zabralo len na nejaku chvilu a musim brat tablety proti bolesti a zapalu ketanol a doplnkovy vyzivu glucomed na klby ktoru musim brat 3 mesiace beriem to uz ale mesiac ale neulavuje sa mi.Prosim niekoho ak ma tie iste problemy aby sem napisal ako sa lieci dakujem.

3bo

Dara, ty si dla riadny príspevok. Čítam, čítam, aj dvakrát, ale v podstate si nič nepovedala. Žiadna rada, žiaden statement. Prázdne. Keď má človek bolesti, samozrejme používa zdravý rozum a preto ide k lekárovi a neprikladá si na boľavé miesto ovčie bobky, lebo to niekde počul.

nitram47

Bolesti bedrovych klbov mam uz hadam od mala. Pred rokom som zacal cvicit, bolest sa zvysila. Nepomohol ani Glukomed od ortopeda, ani injekcie kys. hyaluronovej od druheho. Rozne volnopredajne takisto nic. Jedine co mi ako tak zaberalo bol Animal Flex (v lekarnach nehladat), ktory obsahuje vsetko mozne a v celkom velkych davkach. Kedze stale to nebolo uplne bez bolesti a zakladne zlozky ako kolagen, glukosaminy, msm, a podobne nezaberali, sustredil som sa na ostatne zlozky z Animalu. Nedavno sa mi po vyse roku podarilo asi 2 tyzdne byt uplne bez bolesti. V lekarni Boswellia s kolagenom, kurkuma (ako korenie), cierne korenie, tymian, repikovy caj som pil, zazvor. Hlavne posledne dva som zacal flakat a korcule mi vratili bolest. Vcera som bol akurat na kontrole u ortopeda, vravel ze zapal to nebude. Zaujimave je, ze tieto protizapalove zlozky mi zabrali uplne az do bez-bolesti. Tak idem odznova doplnat repik a zazvor, ktore som vynechal.

Micha30ela

Ahojte, ja som 4 mesiac tehotenstva a mám príšerne bolesti bedrového kĺbu, teda aspoň si myslím, že to je ten kĺb, bola som u lekára, nič nezistil, u ortopeda, tiež nič nezistil, predpisali mi lieky na bolesť (ibalgin), nejakú trapnu bandáž a PN, bola som doma 5 dní, nemala som žiadne bolesti. Asi preto, že som bola v kľude, skoro bez pohybu, ale prvý deň v praci zase bolesti naspäť, až také, že krývam od bolesti. V práci sa veľmi nenamakam, ale stojím 8 hodín na nohách a nachodim niekoľko km. Zásadne som proti liekom, nakoľko si myslím, že to je biznis, čo sa mi už veľa krát potvrdilo. Cvičila som yogu, ale nakoľko som dosť neposedna ma to nudilo... Neviem si rady no chcela by som ešte akupunktúru skúsiť. Každopádne niečo prírodné, žiadna chémia. Tak ak niečo zaberie určite napíšem. Držím palce aj ostatným uboleným.

mjanik

viki....pretože máš krátko problémy s kĺbom,bude aj liečba krátka.Akupunktúra je tu najefektívnejšia!!!!!!!

dara323

Inak tie gastany a atd.... mozno trocha ale ma ine ucinky na zdravie. Ak uz nieco je poskodene uz jedine operaciou sa da skorigovat. Kryoterapia ponmaha na bolest a aj plavanie, kde je cely organizmus odlahceny od vahy. Drepovanim jedine odrovnate kolena a ostatne casti chrbat a bedra Ale kazdy ma svoj rozum .. vssak:::
Inac v prirode je vsetko len to pomaly zabera tak po paru rokov mozete citit ucinky sme prechemizovany aj priroda.

dara323

Dobry den , pri bolestiach klbu je drepovanie taka somarina"ze boli ma hlava tak si ju odrub!" Dalej je tu sam marketing o hlupostiach chemickeho povodu , lieky a doplnky. Len to pchajte do seba a odrovnate si pecen a ladvinz ved ich nepotrebujete. Dalej existuju hluposti predaja olejoch a inych.....Ano bolest sa potlaca liekmi ale aj obkladmi. Mna samu toto trapi ma 3 x operovanu ruku a koleno. mam sustavne bolesti ale rady tuna su ... prd
Nijaka tabletka nie je prirodna, vsade je ceuloza ako stmelenie a zmensenie objemu. Prosim pouzivajte hlavu a sedliacky rozum. lekari propaguju lieky na chrupavkz a atd... su nneucinne.- Po prve nikto nesleduje kolko toho je , biomec hanizmus cloveka funguje inym systemom a najvacsi objem "ucinnej latky" si vezmu najvacsie klby a podotykam ze je to asi 100 z toho co tam naozaj je . Takze cez zaludok si jedine odrovnate pecen a oblicky. Druha skupina su ovstrekuy a injekcie. Tie skodia tiez a poskodzuju klby a nervove zakoncenia , takze ani to nie je cesta. Lenze skutpcnu ulavu blokuju , pretoze by to nebolo pre farmateuticke spolocnosti a ekonomiku istych podnikatelov svetoveho razu OKI.... To je odomna vsetko. zamyslite sa a pouzivajte hlavcu a rozum !!!

zdenek33

tiez ma boleli kĺby a po odporucani mojich kamaratov som sa rozhodol vyskusať wobenzym. Zatiaľ ho uzivam len par mesiacov, ale mam pocit zlepsenia