Otázka pre RNG

Príspevok v téme: Otázka pre RNG
Romi123456

RNG, prosím ťa veľmi pekne , už dlhšiu dobu, pár rôčkov má trápia mykózy(bálenie, výtok), neviem sa toho zbaviť a čítala som , že si radil babám aby si s GSE robili pošvové výplachy ... ja mám doma Citrovial 33% , môžem urobiť výplach aj s týmto Citrovitalom ? ďakujem za tvoj čas a odpoveď ..

RNG

Ziakbohu nie, mozno v cechach ma este Centrum regenerace ten nefalsovany pravy citricidal, inac momentalne je s tym problem, lebo vyrobna firma NutriBiotic a mozno aj BioChem Research corporation zmenili formulu na skoro neucinnu v porovnani s povodnou aktivovanou. Jedine, co sa zda este povodne je Citricidal, professional formula, kde tvrdia este , ze je to vytazok z grapefruitovych semien aktivovany na vysoku ucinnost.

RNG

Citovital a citricidal su velmi rozdielne vyrobky.
Velka vacsina candidy a plesni je v crevach, kde ich treba v prvom rade adresovat nizkosacharidovou dietou a roznymi protiplesnovymi. pozri cez google.sk pod rng candida ako na to
Ked vynicis candidu a plesne v crevach a nahradis ich probiotikami, tieto ti obvykle vyrobia dost protilatok aj na potlacenie candidy a plesni inde v tele. Roztok citricidalu na vyplachy je 35 kvapiek(60%) na liter vody. To je zaroven aj denna davka na pitie a par kvapiek z neho je dobre aj na ocne a nosne infekcie.