Europsky preukaz poistenia - navsteva lekara

Príspevok v téme: Europsky preukaz poistenia - navsteva lekara
fibinecka

Dobrý deň,

poradte mi pretoze som zufala :-(. Momentalne žijem v ČR, zatial kratko, planujem si zariadit zdravotne poistenie tu, ale az ked si najdem pracu na plny uvazok. Bez toho to nejde.

Na slovensku som si vybavila Europsky preukaz poistenia, podla ktoreho mam narok v pripade potreby na osetrenie v ktorejkolvek krajine EU.

Mám problémy intímneho charakteru a som z toho zufala :-( v lekarni mi pani poradila Clotrimazol AL 1. Pouzivam uz 5 den a je pravda ze sa to zlepsilo ale stale ma tam mierne pali ked sa utieram. Zacervenanie ale nieje ziadne! Vytok skoro ziadny, skor bezfarebny. citim sa tam sucha a podrazdena ale zacervenanie posvy nevidim. Obcas to svrbi. Bojim sa kedy to prestane a ci vobec to palenie prestane :-( som tak zufala ze ma nic nebavi.

U gynekologa som zatial nebola, len raz v detstve ale na slovensku niesom zaregistrovana u ziadneho gynekologa. Pre mna by to bolo prvy krat. Ale som tak zufala ze rozmyslam nad jeho navstevou. Viem ale že by sa človek mal u nejakeho registrovat.

Moja otazka znie osetri ma nejaky gynekolog v ČR s Europskym preukazom poistenia? Bez registracie? Ak ano tak aky? Bez toho ze by som si vsetko musela hradit sama. Kde mam ist aby mi s tym pomohli?

Okrem toho je to prvy krat co by som sla ku gynekologovi a mam z toho fakt velky strach :-(

katka12386

Urcite ta vysetri a zadarmo. Pokial mas europsky preukaz poistenca, mozes ist k hocijakemu gynekologovi, kt. ma zmluvu s poistovnami, teda nie sukromny. Takyto ta osetri 100%, vypise len neake ine papiere. Chce to trosku nastudovat problematiku poskytovania zdrav.starost. v EU, ked vies googlit, nie je problem. A urcite never tomu prvemu prispevku, lebo to je blbost.

jkmmm

neosetri ta zdarmo, lebo niesi poistencom zdrav. poistenia v cr, ta karticka ti zarucuje starostlivost zadarmo v prirpadoch ohrozujucich zdravie. ako su nehody, autohavarie atd