Zachrípnutý hlas

Príspevok v téme: Zachrípnutý hlas
NataliQ

Prosím vás poraďte mi niekto. Mám to už dlhšie. Vlastne mala som to predtým, potom mi to prestalo a teraz zasa. Stále mi ako keby ,,zachripuje\" hlas. Napríklad dlhšie nič nehovorím, som dlhšie ticho. Potom idem niečo povedať a mám úplne zachrípnutý hlas, musím si odkašľať aby som ho mala normálny. A potom sa to opakuje znova. Alebo niečo dlhšie hovorím a zase mám ,,chrapľavý\" hlas. Prosím poraďte mi niečo na to, už mám toho dosť. Mala som predtým chrípku (cca. pred mesiacom) a odvtedy mi to hrdlo ,,zachripuje\"

pomoc :/

Ahojte ! prosím vás ... potrebujem súrne poradiť :// mám zachrípnutý hlas -.- o týždeň mám spievať na jednej akcii . Neviete ako by som sa toho čo najrýchlejšie zbavila ? Je to súrne .. Ak by niečo prosím napíšte mi na e-mail nikolaemma@azet.sk Ďakujem budem vám vďačná :)

RNG

Infekcie, ktore sposobuju zahlienenia a zapaly obvykle sidlia dlhodobo v prinosnych dutinach, kam sa usadia z kvapockovych infekcii zo vdychovaneho vzduchu. Pozri pod Google.sk zadanim rng infekcie kde su rozne nove lekarske vysvetlenia, pre co bezne liecby na to, najma ustne brane atb nie su ucinne.