Cindy a Brav - stretnutie po 3 mesiacoch

Príspevok v téme: Cindy a Brav - stretnutie po 3 mesiacoch
Cindy35

Ahojte dievcata. takze 3 mesiace sme sa s Bravom nevideli. a v praci mi konecne dali buduci tyzden volno, tak v nedelu odcestujem za nim.
musim povedat, ze cele tie tri mesiace bol maximalne odporny, odmietavy, nereagoval na sms alebo navela napisal nieco ponizujuce. po svojom kamaratovi mi odkazal, ze ma frajerku, co je 5x krajsia ako Angelina JOlie a ze mu mam dat pokoj. a ze taka necista zena posledny raz do jeho bytu vkrocila.
ja vsak stale nanho nemozem zabudnut. vsetci mi vravia ze sa mam nanho vykaslat. chodila som medzi ludi a zacal sa mi trochu aj pacit jeden pekny chlap, mal aj zaujem a na diskoteke sme sa raz bozkavali. len potom sa to pokazilo.
aj preto, ze stale ma srdce vedie k Bravovi. v nedelu tam teda pojdem. myslela som ze budem kempovat pred tym jeho obchodom, ako som mala v plane. az teraz za posledny tyzden zmenil retoriku. ako videl, ze som odhodlana prist, zrazu mi ponukol ze nemusim kempovat pred obchodom, a ze miesto sa unho najde. a ze veci si mam poslat postou k nemu. tie veci, ktore mi zbalil a expresne poslal, lebo ze nemoze ani citit nic moje v jeho byte! co myslite, o co ide? som zmatena. aj take sms sexualne mi pisal asi tri ako sa tesi na nase stretnutie. co sa nikdy predtym nestalo, on je velmi konzervativny. cez jeho kamosku som sa dozvedela, ze cele tri mesiace bol sam ako prst, takze ziadnu Angelinu nemal.
co si mam mysliet o tomto spravani? ma ma rad alebo ma len chce vyuzit tych par dni- aj si uzit a hlavne nemat skandal s tym kempovanim. dajte vediet prosim, nechcem sa znovu popalit, tie tri mesiace bez neho boli peklo. na druhej strane, ini muzi sa mi zdaju o nicom v porovnani s nim, skratka nikto iny ma nezaujal, v hlave mam iba jeho.

Cindy35

a ani moc nevedela co mi ma poradit. ze mam znovu dojst v januari.

iba jednu radu mi dala a to pocuvajte. z toho som uplne nechapala. ona povedala, ze z mojho rozpravania ma dojem, ze ja Brava neberiem ako muza, partnera, ale ako dake nedobytne Bozstvo (!). to ma nenapadlo. ze o tom svedci aj to, ze ked bol do mna on zalubeny, tak som ho mala na haku, ze ma zaujimal, len ked bol nedosiahnutelny a zly ku mne. a tym ze ma nieco take animalne on v sebe, ze ho beriem ako dake animalne bozstvo..
a ze mam skusit toto: ze si mam doma spravit nejaky oltarik (!), dat tam jeho fotku v peknom ramiku, okolo sviecky a kvetinky. a ze sa mam k nemu kazdy den modlit ako k pravekemu bozstvu o ochranu a bezpecie, lebo to som unho hladala.

z tohto som bola teda vysokovana, ale kedze ona je odbornik s praxou, tak som nechcela moc protirecit. len som jej hovorila, ci sa mi ta zavislost na nom logicky neprehlbi este viac tymto modlenim sa k nemu a uctievanim ho????????? ona ze je to mozne, ale treba to skusit, lebo ze citi, ze ja mam k nemu taky obdiv, co potlacam a treba ho prejavit aj navonok.
ach, keby on toto vedel, jeho sebavedomie by narastlo este o dalsie 2 metre!!
nehovoriac keby ma niekto videl sa k nemu modlit, tak ma rovno zavru do blazninca.
no neviem co si mam o tom mysliet. jeho fotky stale mam doma v peknych ramikoch, tak to nie je problem skusit.
a ja som jej hovorila, ze doteraz som robila presny opak, teraz chodim tak castejsie do posilovne a tam je taky cierny panak na boxovanie, co sa nanho aj podoba, a vzdy ked sa nikto nepozera, tak poriadne donho udrem, a si predstavujem ze je to Brav.

napiste prosim ci ste uz poculi o tej metode uctievania a oltariku, lebo to je aj na mna vela a to nie som konzervativna

Cindy35

na konci som sa jej rovno pytala, ze ci si mysli, ze je to psychicka porucha a ona ze nie.
povedala, ze je to ohraniceny problem a ze to vyzera na Stockolmsky syndrom a nelatkovu zavislost - na osobe.
a ze takych ludi uz tam mala, ale ze zriedka sa ich podarilo vyliecit (!). ze zvacsa len nahradili zavislost inou osobou alebo niecim co ich bavi. ze keby som s Nim mala dieta, mozno by ma On prestal uplne zaujimat a pozornost by som preniesla na dieta.
a ked som ho opisovala, az to bolo smiesne, lebo ona bola v soku z takeho grobianskeho spravania a este som aj jeho dve fotky prienisla, ako si sedi taky tlsty rozvaleny bez tricka a zazera ako opoclovek.

Cindy35

tak som jej tam minula asi 20 vreckoviek, mala ich polozene na stole pre klientov.
a ze ako nanho stale myslim, uz 11 mesiacov kazdy den, ako ma ponizoval, zranoval, urazal, ona bola v soku z takeho spravania a sa ma pytala co som na nom videla. ale tym ze ona ma nepozna, tak to velmi tazko hodnotit, lebo ja som jej to pdavala len z mojej strany, on by to videl uplne inak.
tak som jej to cele vyrozpravala a ked som odchadzala, bola som taka ok, a jej chudere ten problem tam ostal visiet na pleciach, taky som mala z toho pocit. a este to, ze taka krehka pani velmi empaticka neviem ci to moze pochopit, lebo posobila ze sa nikdy v zivote nespravala tak nenormalne a divoko, tak neviem ci sa do toho vie vzit.
ani mi moc nevedela poradit, len tak neveriacky pocuvala 1,5 hodinu a vsetko si zapisovala. neviem na co. dala mi dalsie dva terminy.

Cindy35

dakujem.
tak bola som dnes u tej psychologicky. no neviem ci to nejako pomohlo, mam z toho zmiesane pocity.
ta pani taka krehka a empaticka, v strednom veku, len sa mi zdala zo mna dost vysokovana, ktovie co si o mne myslela.
oni funguju skor ako centrum pre tazsie pripady, zavislosti a tak, ale povedala, ze ok,ze ma vezme aj s partnerskymi problemami.
pytala sa, co ma privadza a ja uz pri prvej vete som sa rozplakala, ja som taka lutostiva nad sebou, to je strasne. lebo ona taka prijemna osoba a takych ja nemam v okoli vela, pred tvrdymi ludmi ja neplacem.

Cindy35

admini, prosim vas, nemohli by ste na 1 den otvorit temu? bola som totiz u tej psychologicky a poradila mi zvlastnu vec, tak som sa chcela o tom porozpravat s tymi co maju skusenosti s psychologmi

Cindy35

inak taky moj byvaly kolega mi napisal 4stranovy list o mojej hnusnej povahe a spravani - zatoze som ho nechcela. a ze zijem v inej realite, vo svete Barbie a Kena a ze on si teda ide najst daku mladsiu a krajsiu. ti chlapi teda vedia davat uplne neferove podpasovky.
a este napisal, ze ked u nas zacal pracovat ze som sa nanho nalepila. no div ze ma zo sex. obtazovania neobvinil. a pritom on ma tento rok kazdy kazducky den otravoval mailami a smskami, aby sme dakam spolu zasli. a ked mi napisal ze ma lubi, uz mi pretiekli nervy a prestala som sa s nim bavit. a toto mam za odmenu. lebo uz len takehoto psychopata mi chyba na krk si zavesit..
joj, kedy sa uz moj zivot znormalni. inak mam este nove, ze moj byvaly muz vypisuje sms, ci sa stretneme a tak ale musim davat pozor, lebo zasa vstupime do tej istej bahnitej rieky.

inak ten Albanec. on mi obcas vola. aj vcera. a slubil, ze ma dojde navstivit na moje narodeniny. lebo to budem mat depku urcite z dalsieho roka na chrbte. a som sa ho polopate spytala na facebooku, ci by sme nemohli mat spolu dieta. lebo on bol kedysi velmi pekny. tak zostal v soku, a ze si to premysli. no dvakrat nadsene nevyzeral :-)
no zatial vsetko nateraz. majte sa. pa

Cindy35

ahojte, skoda ze zavreli tuto temu. tak uz sem moc nechodim.
zajtra idem k tomu psychologovi. teda k zene som sa objednala. do takej lacnej poradne, kde sa neplati.
ktovie ci ma pochopi.
inak mam noveho aj vela aj malo.
vela vela povinnosti. a daka chripka na mna leziek, lebo som bola v nedelu do 7mej rano na diskoteke, bolo mi to treba?
tej psychologicke musim o Bravovi porozpravat. lebo je to zufale, som si uvedomila, ze to stale nie je za mnou! od februara! nikdy nikdy by som nepovedala, ze pre lasku sa niekto moze tak trapit, osud mi to ukazal. vzdy mi bolo skor smiesne, ked sa niekto trapil kvoli laske, poradila som mu, ze na svete su miliony inych zien, muzov.
ale som si uvedomila, ze ja nanho som stale naviazana. lebo v sobotu ma pozval taky bankar z internetu bohaty na veceru. ale osm nechcela, iba drink, kedze sa nepozname. a ani sa mi nepacil, lebo sa mi zdal hrozne stary! a to ma len o 5 rokov viac ako ja. ja sa asi citim v dakej inej realite! ale je taky empaticky a mudry, tak som mu vyklopila, oc je vo veci a on ze na takeho chlapa mam okamzite zabudnut a ja mu na to, ze keby Brav v tuto chvilu zavolal, tak idem za nim. az som sa tomu sama cudovala, ale je to tak. zial. idem to uz riesit, lebo takto totalne stagnujem.

doubledog

cindy, neposluchas :)

s tym 180kilovym si sa nemala zoznamit v podniku, to je nudne.
treba inu, zaujimavejsiu situaciu.
preco furt len v podniku ci na diskoteke?
nech je to aspon v nejakej posilovni, a to prave v momente, ked mal na cinke nalozene minimalne 300kg, robil uz desiatu seriu, a popri tom s tebou flirtoval a chcel mat dieta.