Čistenie korenovych kanalikov

Patinka

mne čistili kanálik asi 5krát v tom istom zube, mám vytiahnutý iba jeden nerv takže ten druhý tám je, občas to zabolí keď je tou ihlou už na konci no musím povedať že to je bolesť ktorá nieje nevydržateľna. Si žena ? Ak áno, budu v živote viac bolestivejšie veci. Toto je nič

Moireal

Zubari to neriesia, oni len hrabu prachy pre seba. Im to naramne vyhovuje. A ti "lepsi" povymyslaju neviem ake laserove osetrenia co nepomahaju a su to zbytocne vyhodene prachy. Paradentozu uz vobec neriesia. Citala som, ze je dobre prestat jest uplne obilniny, lebo obsahuju strasne vely fytickej kyseliny, ktora viaze mineraly zo zubov a vsetko mozne. Dalej sa odporuca na cas prestat so sacharidmi uplne a jest olej z trescej pecene, ten je dobry snad na vsetky neduhy, jest vapnik z vajecnych skrupin alebo kvalitnych rias, cistit si casto zuby od vodneho kamena, su na to aj domace vodne sprchy. Jest vela protizapalovych potravin, nepouzivat zubne pasty so sorbitolom a inymi sladidlami. Iba ak je tam xylitol.
Ma to nieco do seba, len vzdat sa uplne sacharidov je dost narocne, najma pre mna.

sarana

notak to brrrr.3 dni dozadu som bola na pohotovosti co ma strasne rozbolel zub mala som tam velký kaz tak my to rozvrtal vycistil jehlamy az my zle bolo dal kusok gázi vyzobral 70e a poslal domov.raj mám íst svojmu lekárovi. tak som nasla dalsiu zlatokopku zasa sa my tam povrtala .táto my tam dala aspon nejaku provizornu výpln vyzobrala dalsích 70e a posla domov stým ze uz viacej nestíha pretoze má dalsieho pacienta a tak ma objednala o pár dní stým ze si mám nachystat cez 100e.tak ludkovia moji teraz my povedzte nieco natoto.bola som tam dnes a zasa som si musela dat ibalgin pretoze ma to bolí.oni si asi myslia ze jebkávam bankárov ci co.

mimiskdjA

Neni to nic strasne injekciu si vyziadaj ak sa bojis,ale mala by usudit sama ze ti ju da.Dnes mi vyberali korene a v pohode aj s injekciou,trosku prehnite ale nevadi:/tak neboj je to ok pod anestezou

paulinal.

no ked mi tahali ten nerv tak bol zivy..nerv mi tahali lebo bol prilis hlboky kaz a zub bolel na poklep..ta injecia ma zabolela dost ze sa mi az zatocila hlava..
takze enviem ci je zivy ci mertvy teraz..bez nervu asi je mrtvy..ALE..hovorili mi znamy co to uz absolvovali po vybrati nervu ze to boli..ze prvykrat ked mi tma pichnu ihlu tak je to bolest..ale ze potom postupne to uz nebude boliet..tak kvoli tomu chcem tu injekciu lebo ja asi nevydrzim

xdanielax

spytaj sa hlavne, ci ten zub je mrtvy.
Ale keby bol, tak by ti isto ani injekciu nepichala - jedine ze by na tebe chcela zarobit :-) Je to zbytocna chemia do tela. Aj to si uvedom.

Mne cistila aj zivy aj mrtvy. Zivy bolel, ale mrtvy = bez nervu som necitila NIC. Mohla sa tam hrat aj dve hodiny :)

paulinal.

orchidejka, lenze ja som z tych pacientov co ma boli pomaly uz aj to ze mi ide zrkadielkom pozerat zuby..a strasne sa bojim..ked vyplachujem usta, ked drzim poharik vidno ako sa mi trasu ruky..a je to trapas..
mozno si prvykrat dam pichnut a ked pojdem druhykrat tak uz asi nie..
bojim sa lebo som pocula ze najprv to riadne zaboli ale potom bude menej a menej...