Ranná chuť na sladké

Príspevok v téme: Ranná chuť na sladké
Veronča

Môj problém je že každé ráno hned ked vstanem si musím dať niečo sladké. Napríklad zmrzlinu alebo koláč. Jem pravidelne a málo, len ráno mám tú potrebu dať si niečo sladké.Čítala som, že ráno sa sladké jesť môže. Niesom štíhla, skôr opak. Na výšku 160cm mám 57kg. Ako sa zbavím tejto chuti na sladké?

Agnes999

aliza: na tom tiez asi nieco bude, ja som vzdy bola zavisla od sladkeho, nevedela som prestat jest cokoladu a keksiky. Odkedy si davam chleba s medom na ranajky tak uz ani chut na cokoladu taku nemam, viem sa ovladat a poobede uz sladke nejem. Max. jednu musli tycinku ked sportujem, ale nie kazdy den.

Agnes999

Rano si kludne daj sladke, nastartujes tym spalovanie a vecer uz jedz len nieco lahke a v malom mnozstve. Ale namiesto cokolad a zmrzlin si daj chleba s medom. Med je sladky dost a namiesto prazdnych kalorii jak čoko ma mnozstvo vitaminov. Ja ho jem kazde rano a schudla som uz 5kg. Ale zas vecer moc nejem, ale na ranajky a na obed sa neobmedzujem.

aliza

ak jes rano sladke, tak to vobec nevadi :) ja som dokonca citala, ze ked tie sacharidy prijmes rano, je to pre tvoje telo lepsie, lebo potom neskor uz nemas taku chut na sladke.

bubakos

vitavi

pozri sa navôkol...kto by chcel tak dlho žiť?? :D však už ani ta ovsena kaša neni čo bola, samé postreky chémie,zhinte potraviny.. to už si tu čokoladu dam :D

vitavi

Možno ti predsa len nejaké vedomosti o zdravom jedle chýbajú, alebo namáš motiváciu. Centimetre v páse nepovedia o zdraví všetko.
/"Humus" jedávali naši predkovia a vydržali pri ňom ťažké podmienky a ich psychické zdravie bolo neporovnateľne lepšie ako naše./

chlpatateta

vitavi:

hej čo ju trapiš :-D ona si chce dat rano snickersku aj ja si chcem dat rano snickersku :-D viem že to tak funguje s tou kašou ale chaapeš, že to neni ono? btw ked si mam dat kalorie tak si dam aspon take čo za to stoja ne daky ovseny humus..:D ja mam skoro podvahu a mala som silny nabeh na priberanie som začala športovatt pred par rokmi o zdravej vyžive viem tooolko že až..ale proste to sladke si neodpustim. moja matka too iste s tym sladkym. a už 25 rokov ma jednu vahu a v pase 60 cm...

vitavi

Daj si kašu z obilnín. Tá ti zabezpečí prísun glukózy, ktorý je rovnomerný, neskáče hladina glukózy v krvi a nie je rizikový.
Kaše domäkka uvarené z ryže natural, pšena, ovsenných a iných vločiek, kukuričnej krupice, doplnených kvasenou zeleninou alebo zelenými vňaťami môžeš ešte doplniť semienkami. Takto sa zbavíš chute na sladkosti a budeš pokojná.
Soľ len pár zrkami soli, dávaj si pozor na solenie i v ostatných jedlách/pozor na mliečne a mäsové výrobky !/.

chlpatateta

jasne že si daj rano sladke. ak chceš schudnut tak len si zvykni chodievat spat hladna, pi vaicej vody a začni sa viac hybat najlepšie fitko obden aspon hodinku...zvykneš si na to...rano možeš zjest čo kceš :-)

o_o

skús to nahradiť aspoň za nejaké jogurty alebo cereálie, musli.. niektoré síce tiež nie sú to najlepšie riešenie, ale isto lepšie ako koláče..
alebo skús pozrieť niečo tu facebook.com tu sa nájdu aj sladké zdravé a dobré recepty :)

Katkakatka

Musis to brat tak, ze su dve skupiny ludi, zatazeni na sladke a zatazeni na maso. Niekto rano vstane a ma chut si dat slaninu, s tym nic nenarobis :) Radsej to ani neries, lebo ak si rano to sladke odopries, dobehne ta to niekedy pocas dna, prinajhorsom vecer pred spanim :) Rano telo potrebuje sacharidy, cize najlepsie si dat rano. Kdesi som citala, ze sa robili vyskumy pri chudnuti, a skupinka chudnucich, ktora si dala na ranajky velky kus torty schudla lahsie, ako ta skupinka, ktora si sladke odopierala. Good luck ;)