Bolesti pod rebrami a únava

Príspevok v téme: Bolesti pod rebrami a únava
dokelu

Túto zimu som bola najprv chorá mesiac v januári so žalúdkom, potom február chrípka a v apríli bronchitída. Takže lieky a ich následky sa na mne podpísali rôznym spôsobom. Z liekov na žalúdok sa mi pobabrali obličky a posledné klacidy pri bronchitíde ma po dobratí nechali v stave - slabosť, potenie na celom tele m´pri minimálnej námahe, nekonečná únava, bolesti svalov, kĺbov a hlavy.

Posledné 2 dni sa stav zmenil - pribudli tupé celodenné bolesti hlavne pod pravým rebrovým oblúkom a tá siaha až do chrbáta, dnes v noci som kvôli tomu ani nevedela spať, semtam sa pridá aj bolesť pod ľavým rebrovým oblúkom, ale tá je pichľavá.

Doterajšie výsledky rozborov krvi a moču boli v podstate OK, z výterov z nosa a mandlí mi vyšli pozitívne zlatý stafylokok a E.coli(to bolo pred klacidom).Na to pani lekárka skonštatovala, že to stačí riešiť tatranskou sprchou a kloktaním slaným roztokom.

Vie mi niekto povedať, čo mi momentálne je a ako sa z toho dostať?

Ďakujem za všetky odpovede a rady.

faidra8

bolesti pod lavym rebrom vystrelujuce do chrbta mozu byt z podrazdeneho pankreasu... co by mohlo byt z liekov, pod pravym rebrom sa zvacsa ozyva zlcnik, tiez asi vysledok tazkych liekov... cize odporucam nejaku dietnejsiu stravu, pripadne nejake traviace enzymy, ktore pomozu tymto organom zregenerovat

amanda23

nepochopila som, z toho zlateho stafylokoka si sa vyliecila? moja krstna ho mala a pol roka brala antibiotika nato /co urcite cloveka musi riadne rozbit za cenu zbavenia sa bacila../

amanda23

keysi som toto mala co pises a po 2 tyzdnoch som to uz nevydrzala a ze zapal pohrudnice, vobec som nekaslala nic, len to pichanie pod jednou lopatkou..Treba si vyziadat RTG. Ak by tam nic nebolo, skus ist na nejaku dobru olejovu masaz, tie horuce oleje robia zazraky, urcite sa ti potom ulavi, pomaha to na svaly, kosti a harmonizuje aj vnutorne organy, ak nemas moznnost, aspon klasicka jemna masaz, aby to nebolelo, kupele s nejakym eukalyptovym olejom su fajn, vsetko prospeje, pokial nemas zvysenu teplotu..

MarcelaR

To je presne ako keby som čítala svôj vlastný príbeh....
Ja som vlani bola tiež často chorá - zápal hrdla, Helicobacter a asi po 3 mesiacoch sa mi objavili podobné problémy ako Tebe a po nekonečných vyšetreniach sa mi potvrdila zväčšená "polieková" pečeň. Okrem toho mi zostali trvalé ťažkosti so žalúdkom.