Chudnutie pomocou sexu

Príspevok v téme: Chudnutie pomocou sexu
drobo

Minuly rok som niekde cital, ze kolko kalorii clovek spali pre sexe a kedze som potreboval zhodit par kg najma z brucha a nechcelo sa mi chodit do posilky, tak som sa o tom porozpraval s priatelkou a dohodli sme sa, ze to skusime a budeme mat kazdy den sex. Zacali sme v septembri 2012 a dnes ziram ako puk. Schudol som 5 kg, sadlo okolo pupka je skoro prec - dokonca sa zacinam rysovat - ked vtiahnem brucho, tak mi zacinaju byt vidiet tehlicky. Ked napnem brucho a pichnem si tam prst, tak na svalstvo narazim asi za 1 cm, predtym to bolo 5 cm. Sex sme mali kazdy den (aj pocas menstruacie) a niekedy aj 2-3x za den. Priatelka to spociatku moc nezvladala, ale postupne si na to zvykla, no ona moc neschudla (ale mne sa velmi paci taka aka je - nie je ani moc chuda, ani tucna - je tak akurat zenska :), nakolko robime vacsinou iba misionara a to ona iba lezi. No a zvykla si na to tak, ze aj ona uz vyzaduje kazdy den sex a chyba jej to, ked ho nema :) Spociatku som mal asi 2 tyzdne svalovicu na bruchu, no ta potom presla a vzhladom na to, ze to robime denne, tak to trva coraz dlhsie, lebo to vzrusenie nie je az take - samotny styk nam trva 20-30 minut.
Ak niekto chcete, mozete to skusit, fakt to super funguje a utuzite si tym aj vztah :)

nozdraM

ja som napr pribratá z choroby, nikdy som neverila kým som meochorela kjed niekto tvrdil koli chorobe je tučný a men sa to stalo,okrem toho že dostávam injekcie od ktorých sa poriadne priberá podporuju chut do jedla.v ordinácii som stretla pani čo druhý rok jej idu pichat čo men že je zhrozená za rok iba rok nabrala z nich 15 kil a ja už štvrtý rok to dostávam.schudla by som ale injekcie protirečia na jednej strane podporuju chut do jedla a na druhej zbytočne potom mi chudnut kým ich dostávam takže už vyzerám ako prasa.

drobo

Akoze nechcem to az takto tvrdo napisat, ale v koncentracnych taboroch schudol kazdy... Moja buduca svokra je tucna a tvrdi, ze taka bola vzdy a je to geneticke a nic nepomoze, no ked som u nich, tak vidim ako si dzobka kazdu chvilu to cipsy, to tycinky, oriesky, kusok chlebika s masielkom, tu kusok suncicky, cukrik a tak to robi cely den, pricom z obeda zje potom fakt iba trochu a bude sa do krvi hadat, ze ona vela neje. Ono to ani nie je v podstate mozne, ked si clovek uvedomi, ze napr. udrzat 100 kg telo cely den na teplote 37 stupnov Celzia, tak to je mrte energie - na teplo vzdy ide najviac energie - to by bola kopa elektriny, ak by sa to takto premenilo a takisto na pohyb - najlepsie ak sa dvihne cele telo - napr. ide clovek po schodoch - aj vytah preto vela elektriny spotrebuje. Aj srdce - to su litre krvi denne a cerpadla tiez dost spotrebuju elektriny. Ako by traviaci system mohol vsetko menit na sadlo a nevydat velku energiu aspon na tieto veci? Vedci nedokazu zostrojit robota vo velkosti cloveka na samostatny celodenny pohon, lebo nemaju take vykonne baterie a to si robot nemusi udrziavat 37 stupnov ako clovek, takze to je pre predstavu ake obrovske mnozstvo energie to je. Takze ak je clovek tlsty, treba jednoznacne minut pohybom viacej energie a menej jest! Ja som dal iba tip, ako si ten pohyb sprijemnit - ak tlsty ludia pri sexe nechudnu, tak bud si to iba odlezia alebo sa potom idu poriadne nazrat.

LILIII

moj ked bol v extaze ,potrapilo ho rozopinanie podprsenky a taktiez mam dojem ,ze mu to nejak napumpovalo ruky :D
tie haciky na podprde obcas super potrapia :D

nozdraM

SU žENY čO VELA SEXUJU A SU TUčNé,iba vetedy je to učninné kto dovtedy nesexoval a koli tomu pribral,ten kto sexuje a je stály tučný tomu to nepomože,podla toho čo je pričinou tučnoty, ak sexuálna abstinencia tak jasne pomože.Myslíš tučný ludia nesexuju ? pamatam sa na jednu kolegynu čo vždy hovorila že akoto robi smanželom a ako častoa bola nadrozmerná.to závisi od toho aku máš nervovu shormonálnu sustavu a liombický systém, potom by neexistovali endogenne obezne typy.