Skrytá infekcia pošvy = zápal močových ciest

Príspevok v téme: Skrytá infekcia pošvy = zápal močových ciest
moni66

Ahojte baby.

Ja viem, že na túto tému je tu veľa už tém, ktoré som už aj prečítala ( nie niesom lenivá si to čítať), len nikde som nenatrafila nato, žeby sa spomínalo o tom, že postkoitálni inf. dostaneme vtedy, v prípade že máme skrytú infekciu v pošve.
Pretože mám priateľa už vyše rok, mávali sme spolu kopu tých \"bujarejších\" stykov, no nikdy som však žiadne problémy nemala. Až pred 3 týždňami, čo sme po dlhšej dobe mali divokejší sex. Ráno som sa zobudila, a nehorázne mi zapáchal moč, nevedela som čím to môže byť, pretože som v živote nemala zápal moč. ciest.
Bola som s tým aj u obvodnej, ktorá mi dala atb- biseptol, zabralo avšak stále je tam mierne nutkanie, ale teraz ma začala páliť pošva. Tak som zašla ku gynekologičke, povedala jej to, a ona mi povedala, že zápal nevzniká len tak ked je všetko iné ok. Ku mechanickému podráždenie že určite došlo, tam sa objavuje tak ešte deň dva po sexe pálenie, ale že ked som sa \" nakazila\" práve po styku, tak že je asi skrytá nejaká mierna infekcia pošvy bez príznakov. Spravila mi výtery, tak teraz už len čakám.
Dáva to aj zmysel, ved vlastne ten vlhký sekrét, sa dostával vždy pri styku aj na ústie moč. trubice a nikdy mi nič nespôsoboval, až teraz.
Chcem sa vás teda popýtať, lebo všade je napísané inak, či aj vy si myslíte, že za tým je niečo v pošvovom prostredí. Kúpila som si čipky- gyntima, už som aj pocítila úlavu, čakám menzes, čiže aj ten by to mohol napraviť, a dúfam, že už sa mi niečo podobné nezopakuje.
Ďakujem za rady a odpovede :)

lol9104

jj, moze byt, ja som mala pred par mesiacmi vaginitidu cize zapal posvy potvrdeny (konkretne e-coli), prejavovalo sa mi to vytokmi namiesto normalnej menstruacie, brala som na to tabletky, na kontrole po dobrati liekov mi gynekolog povedal, ze je to viacmenej ok, odvtedy som stale mala uz konecne uplne normalnu menstruaciu, tak som myslela, ze je to teda zazehnane.

Niekolko mesiacov na to som mala s priatelom prvy sex, a den-dva na to ma zacalo palit pri moceni + nutkanie strasne casto chodit na wcko, zapal mocovych ciest potvrdeny od obvodnej. Potom som sla este predsa len ku gynekologovi a ze ten zapal posvy je tam stale/zas, takze domnievam sa, ze to urcite ma suvis, ze sa mi pri styku tieto zle bakterie z posvy dostali do mocovej trubice (kde taktiez zvyknu uradovat zvycajne prave tieto e-coli) a tak mi pribudol aj zapal mocovych ciest..