Extrémne vysušená pleť

Príspevok v téme: Extrémne vysušená pleť
Silvika9

Dobrý deň. Už pár rokov ma trápi zmiešaná, miestami extrémne vysušená pleť. Hlavne medzi očami, na čele, nos a na lícnych kostich+brade, takže v podstate všade :D Skúšala som už všetko, niečo mi krátkodobo pomohlo...k tomu ma trápi ešte aj ľahšia forma akné a alergická pleť, takže si viete predstaviť :D Myslíte, že na premasťovanie je dobrá vazelína? Neupcháva póry?

Silvika9

Skúšala, myslela som si ako mi robí dobre. Používala som ju pol roka, dosť ma trápilo akné a krupička na tvári. Už ju dva mesiace nepoužívam a moja tvár je lepšia ako kedykoľvek predtým.

twatka

Ja som mala podobny problem, ale zacala som veeeela pit, potom si robim min 1x tyzdenne masku (tie male jednorazove garnier hroznova, alebo medova od nivei mne vyhovuju) a potom si natriem kokosovym olejom...taq raz za 2 tyzdne piuzivam jemny peeling...a samozrejme kazdy den 2x plet vycistim a nakremujem...ked uz mam taqe viditelne suche miesta dam si tam kalciovu mast, alebo tu vazelinkuna noc...ale poviem ti je to beh na dlhe trate...teda vlastne ako vsetko co sa krasy tyka :-D