Už ma to nebaví

Príspevok v téme: Už ma to nebaví
smejo12

Už ma to nebaví, chcem normálny vzťah založený na láske. Je to vôbec v dnešnej dome ešte reálne. Už ma nebaví, že keď si myslím, že už je to také krásne ako to má byť jemu ide len o sex. To všetkým ide len o ten sex, či to len ja ako taká krava stále narazím len na takých. Stále sex, sex a samí sex. Prečo to nemôže byť aj o niečom inom ako len stále o tom?!

smejo12

ale chápete mňa už nebaví,že každý mi hovorí nech sa z ním vyspím ake to bude úžasné ....že on už niekoľko báb mal a bolo to nadherné....šak načo mi to hovoria už len s taký by som sa vyspala......alebo nech im pošlen niejakú moju "fotečku" a čo som ja dajaká k.....

napochybach

pozri kazdy chlap,chce mat v prvom rade sex,resp kladie ho na popredne miesto v zivote,ale ked sa do teba neuveritelne ten chalan zamiluje,tak je ochotny pockat nejaky ten rok :) a ak je nahodou aj krestansky zalozeny a dobre vychovany,no problemo,nemozes proste cakat,ze nejaky vyfinteny model,ktory mal pred tebou tisic bab ,ta bude chciet pre tvoje modre oci,treba hladat chalana uplne obycajneho ,dobre vychovaneho,ktory ma strpenie ,to vidis na prvy pohlad :)