Fóbia zo sexu a z mužov

Príspevok v téme: Fóbia zo sexu a z mužov
lilly121

Mám taký problém. Mám 22 rokov a doteraz som nemala sex, ani som s nikým nechodila ani sa dokonca nebozkávala. Mám panický strach z toho že ma muž odmietne, že ho nebudem vzrušovať alebo niečo podobné, že sa mu nebudem páčiť lebo som tučná. Kedysi som sa dokázala aj stretnúť s chlapom, teraz ani to, jednoducho sa nedokážem prekonať. Ked sa aj s niekým aj len rozprávam strašne sa začnem potiť, trasie sa mi hlas, preto sa tomu vyhýbam. Máte niekto podobný problém? Ako to prekonať?

jedulka

zewa naprosto s tebou souhlasím,není žádná tabletka ani teleport, kdo to udělá za Vás.Já bych také doporučila najít svojí vlastní sexualitu, rozumět svému tělu.Taková masážní sprcha dělá divy.Budete li znát řeč vlastního těla tím víc vám přibude na sebevědomí.Sex není sprosté slovo a orgazmus,mluvíme o ženském,který může trvat i hodinu, je lepší než celá psychiatrická věda. Ted si položte sami sobě otázku,měla jsem někdy orgazmus a když ano jaký?Položila jsem tuhle otázku mnoha ženským a zjistila jsem z hrůzou, že většina jich ani neví co to je.Myslím v reálu.Pomalu se znás dělá jedna z nejzhýralejších společností všech dob, díky zas ... puritánům a pokrytcům a v podstatě ani nevíme základní věci ohledně sexuality ani na takové úrovni coby zanedbaná,nevzdělaná žena v indii.

zewa

Na to je fayn liek. A tým je, skúšať to, skúšať to a skúšať to. Nikto vám tú skúsenosť stretávania sa a vychádzania s opačným pohlavím neteleportuje do hlavy. Zo začiatku to bude ťažké. Ale každým dalším razom o niečo menej.

ivik23

ahoj lilly121 mám tiež taký ístý problém, nemám nikoho, keď sa mi aj niekto páči začnem sa toho človeka hanbiť. veľmi by som chcela stretnúť takého človeka pri ktorom by som sa cítila normálne a mala o čom. ale to sa asi nestane.

p.d.

Umocnovat v nej negativne pocity asi nie je ta spravna cesta. Kym neskusis, tak nebudes vediet. Muzi a zeny chcu nieco uplne ine a pritom chcu to iste. Len ako z toho vyjst?

yasmina3004

tak to som naozaj rada ze nie som sama co mam tak problem a cele moje okolie ma povazuje za hmm....proste zrelu na F-kovu diagnozu...a pritom sa ja smejem na mojich kolegyniach ked nemaju dlhsie sex,,ake su zle,,,jedovate,,,nervozne,,proste to s nimi mava,,,hormony si s nimi robia co chcu,,a mne je fajn,,Mam 40 rokov,,porodila som dvoch synov,,,,a to bol jediny dovod vzdy na,,to "uzasne milovanie" to bol vzdy jediny ciel preco som to pretrpela....a tiez som mala pri tom stavy ze by som dokazala svojho muza asi pri tom zabit,,,pretoze som mala uple zatate paste a zdvihal sa mi zaludok,,proste uplny odpor,,,,a dokazem bez toho uplne a plnohodnotne zit,,,,

hannaK

JA TAKE obavy malinke mam tiež ani vobec neviem preco, nie su ani opodstatnene ale vždy sa bojím isť na každe rande a vždy sa bojím troška sexu, ako musim sa priznať mne sa kusok hnusí chlapský penis.. A velmi si ani neverím vždy si v duchu hovorím že sa mu isto nepáčim, a takéto že joj čo ked si myslí že očakavala že budem lepšie vyzerať a takéto... a tiež mam 21 rokov... a neviem nie som asi ani tučná , sice pre seba ako samu som v očiach tučná mam 67kg a výšku 173cm... mne sa to už nepaci mam faldík na bruchu ked sedím a preto pri sexe sa aj riešim že fuj ten faldik blé :D.. no co už .. to časom prekonáč.. ked sa oťukáš

p.d.

Mimulus, ty si nestastny z toho tvojho vztahu, myslim, ze deti nemas, tak kasli na nu, ver mi, ze ona by sa na teba vykaslala pri prvej moznej prilezitosti - nikdy never nikomu, len sebe!