Stale mykoza - co s tym robit

kamila41

ahoj, skus na mykozy vyskusat tie enzymi, mne wobenzym zabral tiez. Len som sa uplne oklamala ked som si prvy krat kupila profizym, vobec to nezaberalo a ja som sa divila ze preco to - a ono to je vyzivovy doplnok, nie liek ako wobac :)

Zuzu 779

Obtiahnute nohavice som nikdy nenosila a aj tak sa mi to opakovalo. Doktorka mi raz odporucila brat enzymi - 10 tyzdnova kura, pravidlny pocet tabliet a vrati sa ti to mozno 1 x do roka. Vola sa to Wobenzym, je to liek a kupis ho skoro vsade, alebo objednas z netu. Ja som bola prekvapena, ta firma ma normalne studie ze ako to pomaha pri opakovanych vaginalnych mykozach. A mne pomohlo :)

Pauli000

Skús nenosiť príliš priliehavé nohavice, skôr niečo volnejšie. nejesť príliš sladkého tak jedna sladkosť denne, potom mne pomohlo to že si žehlím nohavičky a od vtedy sa mi našťastie mykóza nevrátila. Občas si na večer dám Canesten kombi krém keď cítim taký nepríjemný pocit ako keby som ju mala dostať. Ale odvtedy žiadna mykoza. Držím palce :)

sarah111

ahoj..ja mam ten isty problem, po liecbe som si davala probiotika aj hore aj dole + lactofeel... teraz mi to pomohlo ale cakam, ze sa to vrati znova.. tak idem na imunologiu.. kamoska odkedy ju tam liecili, nemala to ani raz a predtym non-stop, uz si ani pomaly nevedela predstavit ake je to ju nemat... teraz si na to ani nespomenie.. tak idem tam aj ja na imunologiu, uz som objednana..

pe84

mne pomohol Canesten Gyn, vlozila som si jednu tabletu, co sa uvolnuje pocas 4 dni, plus som pouzila krem zvonku, bola som velmi spokojna, ako rychlo som sa vyliecila, viac sa mi to nevratilo a chodievam aj na plavaren

lilyiankaa

mne zabralo to, že som prestala brať antikoncepciu, nechodím na plaváreň,do žiadnych aquaparkov a pod. a v lete sa nekúpem na kúpaliskách.....