Som veľmi zahlienený - čo s tým? Poraďte prosím!

Príspevok v téme: Som veľmi zahlienený - čo s tým? Poraďte prosím!
malyfurik

v poslednom case som velmi zahlieneny, stale z toho kaslem, neviem co sa stalo, kde som urobil chybu. urcite som neprechladol, ale stale sa mi tvoria v nose hlieny. nemozem to ani vysmrkat ani vykaslat, su take tuhe, neviem co to ma znamenat. a citim sa aj nejaky malatny, slaby, velmi sa mi znizil vykon. ako keby som mal chripku, ale nemam ani teplotu ani ziadne ine problemy. vie mi niekto poradit co s tym mam robit? da sa to nejako rychlo odstranit? vody pijem dost, myslim ze az vela. nemam ani nadvahu, ani sa neprejedam. zdravujem sa dost zdravo. tlak aj pulz mam normalny. dik za rady.

orol

Najprv by patrilo vysetrenie no a potom zrejme

-odkaz odstránený-

-no a z bylin povedzme materina duska, tymian, nechtik, majoran olej do nosa, cesnak, resp. sirup, cibula, podbel, divozel, baza, salvia, plucnik, repik, rumancek atd atd...

-mozno uzivat a kloktat propolis atd...

-kombinovat s naparovanie, inhalatory,

-mozno kombinovat aj s flajstrami na hrdlo na "vytiahnutie" zapalu, infekcie

a ja neviem, co este ...

medante.com

Moze to byt obycajna alergie, alebo cokolvek ine. Telo o sebe je schranka, ktora da X signalov, kym vypukne nieco vaznejsie. Skus upravit stravu (uplne vynechaj mliecne vyrobky) a pokial po mesiaci nezbadas zmenu, tak treba navstivit odbornika.