Chudé alebo Moletnejšie

p.d.

Ja uz budem cvicit len jednu formu par minut denne, skoda tolko prat tie spotene veci. Ja schudnem za mesiac aj 10 kil a nevyjde zo mna ani kvapka potu.

evka24

ja zas naopak, celý život veľmi veľa športujem ale napriek tomu nei som tenká ako prútik, jem veľmi zdravo a aj napriek tomu všetkému sa vždy nájde nejaký (väčšinou nevyzretý mladý chalan) ktorý má narážky na moju postavu. Je to trošku nespravodlive že sa to takto posudzuje, pretože väčšina žien v mojom okolí, ktoré sú štíhle nerobia žiaden šport, jedia hrozne alebo nejedia vôbec a fajčia... a tie sú sexy. hmm... a zo skúsenosti sa môj taký ženskejší typ postavy nepáči chalanom v mojom veku (mám 19) ..ale ešte som sa nestretla , že by nejaký starší muž 28+ povedal niečo negatívne , čo sa týka môjho vzhľadu, práve naopak, väčšinou práve tí hovoria, že mám dokonalé krivky ...nechcem aby to vyznela ako samochvála, len chcem podotknúť, že naozaj tie dnešné trendy sú stanovené tak, že mladý chalani do 25-ky väčšinou pozerajú po barbienach typu 13-ročné devčatká, ktoré sú kráasne, samma to priznám, ale sú to jednoducho deti a tento trend nie je udržateľný pre staršie ženy ... je to jednoducho mimo realitu ...veľmi si vážim vyzretých mužov, ktorý si vedia určiť hodnotový rebríček podla morálnych zásad a nie podla časopisov, TV, internetu a pornostránok.

PsychoPrincess

Tak čo sa týka chalanov - tým sa poväčšinou páčia baby typu "sexi kosť", u dospelých, vyzretých mužov je to už, našťastie, inak a tí, čo za niečo stoja, si všímajú iné kvality, ako len sexi vzhľad či príťažlivý pohľad... A na margo obľúbených/ neobľúbených ľudí - patrím do kategórie chudučkých ľudí (výška 173 cm, váha maximálne 50 kilo aj s topánkami) a môžem potvrdiť, že obľúbenosť závisí od toho, ako dotyčný človek na ľudí zapôsobí, aký má prejav, humor, charizmu atď... pozri, síce ma ledva vidno, no dokážem si spraviť prču aj sama zo seba (či už po fyzickej, alebo psychickej stránky), napríklad z svojej mušej váhy a to sa ľuďom na mne páči. Nemienim chodiť po svete zakomplexovaná kvôli tomu, že som chudučká, aj keď jem tak, ako sa patrí (a ešte aj viac). :P Nikto nie je dokonalý... Mne nerobí problém dať si uzučké gate, no a čo, nech ľudia vidia, aké mám chudé nohy, čo mám kvôli tomu chodiť v skafandri??? Blbci nech si kritizujú (tí mi predsa za nič nestoja) a inteligenti môj vzhľad riešiť nebudú a budú ma brať takú, aká som ;).

0vecka

takyhto tem tu uz bolo vela... ono v podstate par kil navyse nieje zavada... problem je ze 120kg zenska o sebe tiez povie ze ma par kil navyse.....

poPotvorka

jednoducho povedane .... zena ,ktora sa neboji byt sama sebou je krasna (to v prvom rade)
no a mne sa este paci ,ked sa niecomu venuje comukolvek co sa tyka pohybu a ....... a nezaobera sa hovadinou po forach ,nerozobera ..co ..kde ...ako ..preco ..naco ,lebo ju to vedie len k nerozhodnosti a potom tu citame podobne temy
,takze supho ,hore zadok a makame :-P

odpovedam

Z mojho hladiska su atraktivne fit zeny. To jest take, ktore nielenze maju stihle postavy, ale maju aj nejaky rys na svaloch, vedia makat, maju vydrz, tesia sa z pohybu a nefrflu, ked sa jednoducho maju niekde namahat. Stihla zena nemusi vyzerat dobre, ale vysportovana urcite ano ;-).

kafe

obľúbenejšie a príťažlivejšie sú určite spokojné a vyrovnané baby, ktoré sa AJ hýbu, AJ normálne jedia (nehladujú a neprežierajú sa, nežijú pre jedlo ale jedia pre život), nie sú ufrflané, zakomplexované a hlavne venujú sa aj niečomu inému ako len svojmu obrazu v zrkadle.

Tibor012

Tak mne sa páčia štíhle devy nie však suché až na kosť. Musi mat sumernu postavu lebo niektoré sú v páse štíhle ale majú veľkú rit. Takževcelku štíhle.