Proteiny pre zeny

Poison

v tvojom prípade a celkovo pre ženy je kúpá proteínu len vyhodenie peňazí, navyše ak máš dobre vyváženú stravu , často máš na obed mäso , zješ vajíčka či vypiješ pohár mlieka , tak to je pre teba lepšie ako protein v prašku. Protein ti vlastne postavu nespevní ani nebudeš z neho cítíť nejaký efekt . možno len ti zahrá na psychiku placebo efekt že niečo berieš :)

pišta00

Ale inak teda ešte dodám, že ženy môžu brať rovnaký proteín ako muži, nie je v tom absolútne žiaden rozdiel. Najlepší klasický 80% Srvátkový proteín, môže síce zo začiatku spôsobovať vetry a nafukovať ale to je u človeka ktorý pred tým proteín nebral normálne, netreba byť fajnový :)

pišta00

Proteín pre ženy neexistuje je to len marketing, že na obal proteínu dajú ružovú farbu dajú tomu nejaký Slim fit sexy názov aby to tie ženy pritiahlo a pridajú 5 eur na cene... To je to isté ako napríklad, kupujete si v obchode mäso pre ženy? Vajíčka pre ženy? Zeleninu pre ženy? Proste marketing a blbosť. Mimochodom pokiaľ nie ste intolerantní na laktózu tak nevidím dôvod brať ryžový proteín, kvalitnejšia, komplexnejšia a viac využiteľná je bielkovina zo srvátky v proteíne, ktorý je vyrobený metódou CFM.

roberta24

mandarinka podla mna su dobre srvatkove proteiny, tie vysokopercentne a su aj bez laktozy, glutenu. da sa na trhu dostat uz kadeco :) sto ludi sto chuti

alexia120

yyxx treba dobre vybrat fajnovy protak podla ciela. si objednala uz zdakade? skus 4fitness napr, moja trenerka chodi po sutaziach a objednava odtial, tak to nebude daka blbina.

Petra091

Hlavné je sa zdravo stravovať – zelenina, ovocie, orechy a semienka. Ak však chcete užívať nejaký proteín, vyberajte si čo najprírodnejší. Dobré sú konopné alebo dobrý je ešte proteín Plantforce Synergie sladený stéviou. Je to vlastne zmes konopného, hrachového a ryžového proteínu. Ja mám obľúbenú vanilkovú a čokoládovú príchuť.