Zasnuby...ako ju poziadat... dobry napad...

oliverta1254

chipso už len myšlienka že ju chceš požiadať o ruku je krásna! závidím - v dobrom samozrejme :) a tak v dome ako píše deria podomnou + dať jej k tomu kľúč a nejak sa jej spýtať či si ťa vezme a či chce začať s tebou nový život vo vašom hniezdočku lásky :) boože to je tak romantické , normálne ma fascinuje, že existujú taký chlapi dnes - stavia dom + CHCE ju požiadať o ruku...ufff :D ja pri svojom štvorročnom vzťahu môžem snívať žeby priateľovi doťuklo že je čas sa posunúť...

Deria

Ak tu stavbu uz videla, nevadi, zober ju aj tak tam, (prip.povedz, ze mas pre nu prekvapenie) pred tym domom/stavbou jej zaviaz oci, zaved ju tam, kde to uz bude naaranzovane - kvety, prstene a sampus a az tam jej oci odviazes.:)

Deria

Neviem, ako daleko si so stavbou ale ak ju este nevidela, zobrala by som ju tam. Predtym by som vo vnutri, ak uz nejake existuje:),aj ked rozostavane, by si naaranzoval kvety, na kytici by viseli zabalene v malych balickoch snubne prstene a nejaky sampus a tam, ale az ked jej vysvetlis, ze to bude vas spolocny domov, jej ukazes prekvapenie a povies, aby otvorila balicky.
Tak podobne mna prekvapil moj drahy, bolo to krasne!:)