Opalovanie

Príspevok v téme: Opalovanie
return

Zdravíčko all

kedze nám "hrozia" tropicke dni a chcel by som ich aj patricne vyuzit, idem k Vám s otázkou: ked som sa uz pred 3 tyzdnami "spalil" a zlúpal, hrozí mi to aj teraz?....bolo to prve opalovanie v roku na ostrom slnku.
Teraz mam ten hnedy zaklad, ale neviem ci "nova" pokozka nebude este citlivejsia...?? Vyvarovat sa priameho slnka od 11tej do 15tej ?....samozrejme opalovacie kremy a chranit si ramena.

return

dakujem za ochotu odpovedat mi:)....ja som inak tmavší typ, tak nechapem to spálenie, ale to som sa slnil okolo obedu a asi 3 hodiny..takze inak to asi dopadnut ani nemohlo:)
Aj plávat budem so slnečníkom:).....ludia su ovela krajsí ked su opalení, to platí aj o mne:)..ale musim respektovat aj silu UV ziarenia lebo mal som vybrate problematicke znamienka:/
OK, tak vela pohody, vody a slnka prajeeem:)

odpovedam

Ak mozes, vyhni sa najvacsej palave. Ja osobne sa opalujem max. hodku a pol, uplne mi to staci. Nerozumiem, ako niekoho bavi sediet cely den na slnku. Ale to je vec preferencie. Poriadne sa natri hrubsou vrstvou kremu uz polhodinu pred opalovanim, nech sa vytvori ochranna vrstva. Pri opalovani maj dostatok tekutin. Mozno aj taka hodinka pre teba by bola az-az. Hlavne na tom slnku nebud cely den ;-). Uvidis, ako tvoja pokozka zareaguje. Viac ti poradit neviem, nikdy som sa nespalila.