Používate ich aj vy??? Herbalife?

xxy

Ale ľudia už ste trapni, do kedy to chcete furt rozoberať. Mám kamošov, čo s tým robia a sú to skvelí ľudia,ako si vravela julinka26,nehádžme všetkých do 1 vreca. A ty Mirka23,zaujímalo by ma,čo robíš ty. Niekto robí smetiara,iný kozmetičku,druhí zarábajú na Avone, ďalší sú poisťováci,a ďalší veční študenti, ktorí oberajú rodičov o prachy ako sa len dá. Každý zarába ako vie tak už sa na to vyserte.

mirka 23

Jaaaa1, máš právdu, za 50% zisku mi distribútor fakt nestojí, je to zdieranie. A distribútori sú len slizké vtierky, čo chcú len zarobiť.

julinka26

jaaaa1
tak v tomto máš pravdu, pretože sú ľudia a ľudia,no netreba ich všetkých hádzať do jedného vreca. Ak máš mail,napíš, rada si pokecám.

jaaaa1

julinka26
moja mila,ja velmi dobre viem,naco je distriubtor a mozem ti napisat,ze za tie peniaze mi fakt nestoji a okrem toho poznam dost odbornikov na vyzivu,ktori mi poradia vsetko,co potrebujem...produkty su skvele,skoda,ze sa to neda povedat aj o distributoroch,cest vynimkam

julinka26

jaaaa1
tak to sa teda veľmi mýliš, distributor herbalife je na to, aby nie len predal výrobky firmy, ale sa o klienta staral. V živote som ľudí neklamala, nie som díler, že predáš a vykašleš sa na človeka. To že sa starám, pravidelne voláme klientom či je všetko OK ide nie len do času,účtu za telefón,atď, ale ide hlavne o spokojnosť zákazníka. Ja si svoju prácu robím dobre, hoci to všetci vidia inak. A samozrejme že okrem internetového obchodu to ozaj inde nekúpiš,ani v lekárni ani nikde.

jaaaa1

jarka215
produkty najdes na stranke www.herbaprodukt.cz,su naozaj seriozny a co sa tyka pouzivania,je plno stranok Herbalifu,kde to najdes,takze na to velmi distributora nepotrebujes,aj ked oni ti budu tvrdit nieco ine...pekny den

julinka26

jarka215
Ak si ešte nenašla nikoho, kto vie niečo o Nouri Fusion kozmetike Herbalife alebo vnútornej výžive, môžeš mi napísať mail na julkama@orangemail.sk a dám ti info. Produktiky ziskaš len od distributora Herbalife,nikde inde sa nedajú kúpiť. Pracujem s tým, môžem ti pomôcť.

veronika

no, moja naj kamoska s herbaifom napojmi schudla,ma krasnu postavu....mne to sice chutila, mesiac som ich pila aj ja,.ale na mna nezaberlai, stale som bola hladna

jarka215

ahojte. počula som veľa o Nouri Fusion od Herbalife a všetko boli samé chváli. Chcela by som ale vedieť kde sa to dá zakúpiť, lebo to som nenašla nikde. neviete niekto poradiť. vopred ďakujem :)

ivka2

no asi pred cca 10 rokmy moj oco zacal robit s herbalife,samozrejme musel si to zakupit aj on, a ked sme to s mamou chuntali, tak to chutilo ako vanilkovy puding (ten prasok)....a ziadne ucinky sa na ocovi neobjavili...takze s tym aj prestal a samozrejme nepodarilo sa mu na to ani nikoho ineho nahovorit, cize iba prisiel o prachy...takze schudne iba tvoja penazenka..