Chcem umelé prsia.

Príspevok v téme: Chcem umelé prsia.
Lucka_222

Ahojte ženy, baby :) Ták dnes som si prečítala dosť veľa diskusií o prsiach :) Viete je to taký môj sen :) Veľmi by som ich chcela. Ako áno sto ľudí sto chutí. Niekomu sa umelé prsia vôbec nepáčia ale pre mna to niesú len prsia. Je to súčasť mna! :) Chcem ich preto aby som sa cítila lepšie :) viac ako žena :) proste po nich veľmi túžim. Veľmi sa mi páčia i na iných ženách a to podotýkam niesom divne orientovaná!!! :) Ták chcela by som vaše rady ohľadom toho či máte dobré skúsenosti s lekármi na slovensku...či sa to tu oplatí a podobne. Ešte neviem kedy presne si ich dám urobiť pretože najpv na ne musím mať financie :) ale už len myšlienka že ich raz budem mať ma veľmi teší a vyčarí mi úškrn na tvári! :) Chcela by som vedieť :) či ste spokojné..či to nelutujete... koľko vás to stálo :) a ták :) Bola by som veľmi rada keby mi sem napíšete svoje skúsenosti... ďakujem :)

bracoki

nechcela by si radšej to čo neumrie ?
Sama seba?

čítaj, klikaj ale hlavne mysli, áno si žena, ale okrem toho si človek, čo je viac ako žena či muž.

Tak si nebuď už viac ľahostajnou. Urobia teba alebo nejakého chlapa tvoje umelé prsia trvalo šťastnou? Ty -ako človek- na to máš schopnosti. Ako chceš kojiť toho, ča sa ti môže narodiť a bude ťa ľúbiť ako dieťa ľúbi maminku? Necítiš už dnes tú lásku? Sme zodpovední aj za naše ešte nenarodené deti.
Pomôžeme ti
-odkaz odstránený-

Držím palce.
ivo

poPotvorka

A POPROSIM MUZI !!!!!!
Vyjadrite sa na otazku (29:07- 16:46) od manzel678
(som mu nechtiac zahatala jeho prispevok a tym i vasu radu)

Lucka_222

Dočítala som sa že silikony sa dajú kúpiť aj na splátky?!.. máte s tým skúsenosť?! .. Podstúpili ste tento zákrok týmto spôsobom platby?!..Pretože naraz je to strašne veľa...aspon momentálne pre mna

manzel678

poPotvorka - dakujem, ale aj tak by som radsej chcel citat nieco uprimne od chlapa. Vies nehnevaj sa, ale my niekedy strasne klameme, lebo vy to tak chcete aj ked budete tvrdit, ze nie. Kto pozna myslenie zien, vie co kedy ma a nema hovorit, aby dosiahol co potrebuje. Nic v zlom :)

poPotvorka

niektora z bab ma heslo ,musis ju nakontaktovat v teme sili. prsia .... posles jej mail a ona ti da hesielko do galerie
(tak nejak) .....no asi baby dovolenkuju :)