Dokázali by ste mať ľahostajný vzťah?

Príspevok v téme: Dokázali by ste mať ľahostajný vzťah?
mladababa412

Ahojte. Pred 2 rokmi som sa zamilovala do chlapa. Moc sme si rozumeli, ja som mala 18 on 28. No bol pracovne velmi vytazeny a napisal mi obcas iba raz za tyzden. Mali sme rovnake sny, rovnake zmyslanie a aj sme sa pritahovali. Kvoli jeho nezaujmu/teda podla neho nedostatku casu, som to ukoncila. Nasla som si az po 2 rokoch partnera (a ktorym som sa po 6 mesiacoch rozišla)no stale som Patrika milovala. Teraz sme sa stretli ako kamarati pri caji. Super vecer - naozaj nádherny. Obaja sme skonstatovali ako nam je super a teraz, ked som sa ja dost zmenila, nejak sa chce menit aj Patrik( slubil ze zmeni komunikaciu so mnou, no to sluboval aj predtym). Pred tyzdnom mi napisal, ze nam bolo dobre a ze sa mozme este stretnut. Preklabosili sme smskami cely vikend. No uz vcera nastalo vytriezvenie a on sa sam od seba neozve. Viem , nemam nic cakat no ja citim, ze ku mne nieco citi, len neustale sa vyhovara ze on nie je na smsky ci inu takuto formu komunikacie, radsej osobne, len to kvoli jeho praci trva... Co by ste na mojom mieste spravili vy ? Dakujem

mladababa412

IgorDS dakujem za nazor. Len mi povedal, ze som velmi inteligentna, preto si tak skvelo rozumieme, viem co chcem a vzdy som sa kamaratila so starsimi. Ale moze byt.

IgorDS

ako nič v zlom, ale podľa mňa je to asi sčasti aj vekovým rozdielom. Teraz ma necháp zle, 10 rokov je dosť ale zas zďaleka nie taký extrém... ale... kebyže ty máš aspoň 25 a on 35, to je iné. Si len krátko \"dospelá\", veď ja mám tiež 28 rokov a kamarátky okolo 20 alebo pod 20 a vôbec si neviem s nimi predstaviť vzťah, sú proste na úplne inej úrovni ako dospelý chlap. Ver tomu, že ak je to zrelý a zodpovedný chlap tak práve to je kameňom úrazu.

momo26

nj, co ma zo zivota manazer, ked 5/7 zivota obetuje praci.. a tie 2/7 musi defacto dospavat, aby nabral silu :)
keby povie ze v 35tke odide na dochodok, tak ho chapem :D
manazer je prave taka praca, kde si nemoze dovolit pracovat kedy len chce, takze to bude problem :/
mozno je to o kompromisoch, otazne je, ci viete najst kompromis v tomto :) v spolocnom case..

mladababa412

Pracuje ako manazer pre jednu It firmu. Dost robil aj mimo Slovenska. Ja to tiez chapem, ze keby chcel tak dokaze viac. No teraz chce aj zmenit pracu. Netusim ci mu to vydrzi...

momo26

ale pokial sa urychlene nezmeni ten Patrik, stavim sa, ze ta to bude trapit, ten deficit jeho pozornosti..
praca je fajn vec, to muz nemozem zazlievat, lenze pracu najde kedykolvek, pokial je sikovny, ale zenu zivota len tak lahko nenajde, za kazdym rohom..
ale napis co/kde pracuje, mozno to hodi svetlo na problem..

momo26

daj mu ultimatum, bud chce alebo nechce.
lebo sa budes trapit a zanevries na chlapov a pokazis si zivot

TY SA URCITE NEMEN!!

potrebujes lasku citit a nie lahostajnost.

co je prezident, ze nema volny cas?

Najčítanejšie články