Priateľ so mnou nespáva

Príspevok v téme: Priateľ so mnou nespáva
evvvka

Ahojte. Mam 4 rocny vztah s priatelom. Vo vsetkych smeroch si rozumieme, az na sex. Prve roky boli v poriadku, ale posledny rok a pol je to dost zle. Sex sme mali raz za mesiac a to tiez len z mojej iniciativy. Momentalne sme sex namali uz 5 mesiacov. Od kedy nastali prve problemy tak sa s partnerom o tom rozpravame. On len vzdy povie, ze je proste po praci unaveny a nema na to naladu, ale ze sa to posnazi zmenit. Lenze vobec nic sa nezmenilo. Dokonca teraz mal aj 2 tyzdne dovolenku, cize ziadne povinnosti, ziadne stresy a aj tak nic. Som uz z toho dost zufala a to aj po psychickej stranke. Doporosovat sa mu uz nechcem. Ale velmi ho lubim, no viem ze to tak donekonecna nepojde. Viem, ze aj priatel ma velmi lubi a urcite nikoho dalsieho nema. Len mu zrejme sex k zivotu vobec nechyba. Neviem kde nastala chyba. Napriek tomu ze spolu nespavame, stale mi hovori ze ho velmi pritahujem a podobne, len skoda, ze stale ostane len pri slovach. Psychicky ma to uz cele dost ubija. Neviem co mam robit. Uprimnych rozhovorov uz bolo dost, ale vobec nepomahaju.

Minkaaa

Ahoj...mám strašnú dilemu z toho že mvôj partner somnou nespáva! Sme spolu už 6 rokov a mám pocit že to nepotrebuje! Zo začiatku sme spolu spávali skoro 4krát do týždna a teraz ak 1x do 2mesiacov tak som vela povedala! A to ak mu ja nepoviem ze mam chut na sex tak jeho to ani nenapadne! Neviem co mam robit som s toho zufala! Ja som mladšia a chcem to častejšie no mam pocit ze moja snaha je zbytočna!! Čo mam urobiť??

ChristopherK

Annkaa: tvoj prispevok ma celkom zarazil, doslova sokoval. Ja mam tiez priatelku, s ktorou mame dlhorocny vztah, pekny (su aj hadky), lubime sa, ale toho sexu je pomenej. Par krat za mesiac. Aj v zaciatkoch to nebolo o moc lepsie. Priatelka mi povedala, ze ona asi az tak k zivotu sex nepotrebuje. Ze bez toho dokaze vydrzat, a ze po case to aj tak opadne to zalaskovanie (to je jasne), ale my sme sa ani v zaciatkoch moc nemilovavali. Presne vidim tu podobnost v tvojom prispevku a som z toho mimo. Ja osobne si myslim, ze mozno s inym by urcite spavala viac a mozno by ju to aj viac bavilo. Som z toho teraz nestastny, lebo je to super dievca a lubime sa, presne ako si to pisala ty.

ekoaktivista

Buď sex ozaj nepotrebuje (veľmi nepravdepodobné), alebo je teplý, alebo má inú a sex s tebou mu skrátka nie je po chuti. to posledné je riešiteľné, ale ak on nebude chcieť, ty sa môžeš aj rozkrájať a nakoniec skončíš ako posledná s prepáčením chudera. Ak sa nebude chcieť o tom baviť, rýchlo preč, kým je čas.

ori

Moja zlata,trtka inu..ja som to mal s manželkou..sledoval som ju mesiac aj s kamaratom a vymakli sme ich....2x tyždenne ju trtkal kolega v praci i u neho v byte...

Annkaa

Dufam ze sa nebudes hnevat, no moj nazor je taky ze mu sex s tebou proste nevyhovuje a nieje to nieco bez coho nemoze byt. Aj ked ta lubi ale to nestaci musite sa najst aj po sexualnej stranke. Ja som mala 5r. vztah s muzom s ktorym tiez zo zaciatku vsetko OK potom zrazu som stracala zaujem o sex aj ked som ho lubila no zaujem o sex tam nebol, myslela som si ze som divna a tak som si povedala ze pre mna sex asi nieje v zivote dolezity, nevedela som vobec definovat preco je to tak.. No po case sme sa rozisli, casom som nasla muza s ktorym som sa chcela milovat aj 3denne strasne som po nom tuzila a sex s nim bol najuzastnejsi aky som zazila. Sex je strasne dolezita vec vo vztahu, a zaroven nieco uzastne co nam zivot dal ale musi byt k tomu ten spravny partner aby si ho clovek uzil na plno.