Rakovina hrubého čreva a sťažnosť na lekárku - kam podať?

Príspevok v téme: Rakovina hrubého čreva a sťažnosť na lekárku - kam podať?
EmoMráz

Pred rokom som objavil krv v stolici. Išiel som k obvodnej, ale nedala mi urobiť žiadne vyšetrenia. Len mi predpísala masť že si mám natierať konečník. Nepomáhalo to, tak som o nejaký čas k nej išiel znova. Chcel som vyšetrenia, ale kázala mi len priniesť vzorku stolice. To som priniesol. Povedala, že stačí zavolať o pár dní keď budú výsledky. Tú krv som mal v stolici stále. O pár dní som teda zavolal a sestrička mi povedala, že výsledký sú negatívne. Ja som jej ale povedal, že mám stále v stolici krv, čo mám teda s tým robiť. Sestrička povedala že mám byť v kľude, lebo výsledky sú negatívne. A že mám jesť viac ovocia a zeleniny aby som nemal tvrdú stolicu. Tú som ale vôbec nemal. Manželka chodí často na toto fórum. Našla tu meno doktorky Albertovej a objednala ma k nej na vyšetrenie. Na to vyšetrenie som išiel a táto pani Albertová mi kázala čo najrýchlejšie ísť na kolonoskopiu. Tak som išiel za obvodnou a povedal jej že som bol u liečiteľky a odporučila mi kolonoskopiu. Obvodná ma vysmiala a vyjadrila sa, že by som mal navštíviť skôr psychiatra. Lebo mám skrátka negatívne výsledky stolice. Po tomto neúspechu mi manželka vybavila lekára ktorý mi tú kolonoskopiu urobil. Následne som išiel na operáciu. Teraz som mesiac po operácii a výsledky z histológie potvrdili rakovinu hrubého čreva. Som strašne nahnevaný na obvodnú a chcem na ňu podať žalobu. Ale neviem na koho sa obrátiť. Manželka mi stále hovorí, aby som sa nerozčuľoval, že sa mám na to vykašľať a nechať to tak. Lebo že keď som stále takýto nahnevaný tak mi to škodí aj na zdraví. Nemôžem si ale pomôcť. Nedokážem sa uspokojiť, proste som fakt na obvodnú veľmi naštvaný a nechcem to nechať tak. Keby nebolo tohto fóra tak asi stále ešte behám za obvodnou až dovtedy kedy by bolo už neskoro a žiadna operácia by nepomohla. Teraz to vyzerá dobre, po zdravotnej stránke som stabilizovaný a chirurg čo ma operoval mi povedal že sa im podarilo všetko odstrániť takže sa nemám znepokojovať. Asi by som sa naozaj mal na všetko vykašľať ale proste to nedokážem. Nemôžeme predsa takýmto lekárom ako je moja obvodáčka všetko tolerovať. Ktovie koľko ľudí už poslala na druhý svet len preto, lebo jej je úplne jedno čo im je. Veď ona ma ani nepočúvala, hrabala sa v papieroch a predpísala mi masť. A ten druhý raz ma rovno posielala k psychiatrovi. Viete mi niekto poradiť čo v takomto prípade robiť, na koho sa obrátiť so sťažnosťou? Mohol by som za svedka prizvať napríklad aj toho chirurga čo ma operoval? Ako to prebieha, stretol sa už niekto z vás s niečím takým?

jedulka

Biznis okolo doplnov je taky isty pharma lobby...souhlasím s tím,jde o velké penize a ty člověče se v tom vyznej.Ale díky tomu, že ty dvě strany proti sobě bojují a to bez servítek,můžeme se alespon podívat na jejich marketingové praktiky a poučit se.Že náš vlastní selský rozum nás neoklame.Nic proti panu RNG,právě naopak,je to slušný a ochotný člověk,ale jak se říká:věř Aláhovi ale koně si raději přivaž ...

Matka872

EmoMraz

Nedalo mi nenapisat.Môj otec mal pred 6 rokmi rovnaký zdravotný problém.Ste na tom veľmi dobre, ked vam to všetko vyoperovali.Presne ako môj otec.Stale chodi na kontroly.No po 2 rokoch sa mu objavil malicky nádor na pečeni.Aj ten bol celý vyoperovany, bol kľud.Netrebalo chemoterapiu, nebolo to nikde rozšírené.Vo svete sa vraví že rakovina je nevyliecitelna.No nepovedala by som.Ked sa vcas zachyti, vyoperuje sa, tak ako môjmu otcovi aj vám.Objednala som mu z internetu z biopurus marhulove jadierka z divých marhúľ, kt. Obsahujú vitamín B17.Otec ich užíva pol roka len ako prevenciu proti rakovine denne 15 jadierok, a teraz na poslednom vyšetrení mag.rezonanciou, má všetko chvalabohu čisté a dokonca nechápala lekárka že mu vymizli aj uzlinky ktoré mal predtým.Samozrejme lekár nevie čo môj otec užíva proti tej pliage.Pretože taketo veci nie sú uznávané v našej medicíne.Jeme ich v rodine už všetci :-) dúfam že som trochu pomohla, povzbudila ;-)

hanka9

Ja sa radsej budem ucit a pocuvat jeho vo vsetkych oblastiach zivota, ako kdejake neiste a pochybne individua. U RNG mam istotu!

hanka9

Abigail7777, Prezyyvka55

na badatela som dala odkaz vylucne LEN z dovodov clanku " nic u lekara nepodpisovat"

ked som to precitala som nazoru, ze je to v praxi pouzitelne dokonca sa budem podla toho pravdepodobne riadit, uvidime

nevyjadrovala som sa ku stranke ako celku!

Abiga

RNG mam odskusaneho uz hadam po vela strankach veci a nielenze mi hodne pomohol radami, ale ma vlastne aj vyliecil
Je to cestny a pravdumilujuci clovek, vzdy ochotny pomoct dobrymi radami a tieto VIE kedykolvek zdovodnit ! Je to naozaj CLOVEK, ktoreho sa OPLATI POCUVAT !!!

Prezývka55

inyproblem lebo doplny samo o sebe nefunguju a v tele musia fungovat komplet procesi aby sa nieco stalo a na proces ti nestaci 1 vitamin a si vylieceny, musi prebehnut daleko viac chemickych a biologickych reakcii.
Ovela lacnejsie ta to vyjde ked si budes kupovat zeleninu z trhu alebo od pestovatelov alebo si sam nasadis.
Tlacit do gebule tabletky je velka sprostost a este aj draha.
A ked su taki frajeri nech to predavaju za obchodne ceny alebo + 2%-3% a nie 20-30% rabat.

inyproblem

no, ja sice doplnky nekonzumujem, ale celkom verim ze niekomu mozu pomoct. pokial viem su to len vitaminy a rozne vyzivne latky tak ak je niekto oslabeny preco by to nezabralo? kolko to stoji netusim, ale ved aj lieky su drahe. a to uz nehovorim o kvalitnej strave. ked chces mat vsetko potrebne z jedla, tak sa zapotis. to si potom nemozes kupovat umele maso a zeleninu z hypermarketov. mozno taky doplnok vyjde v konecnom dosledku lacnejsie ako kvalitne jedlo. a volakto to aj musi vyrobit a tie vitaminy do toho natlacit. aj ta vyroba nieco stoji. a obal a distribucia. kazdy si mysli, ze len jeho robota je cestna a ze farmacia je len podvod. ale kazdy clovek je do istej miery klamar. aspon v niecom. len on sam si to o sebe nemysli.

Abigail7777

to je ten hneď prvý odkaz v google ak zadám bádateľ? však toto som myslela,,, pre mňa to je to isté ako rng stránka, ja za to nemôžem :D

Prezývka55

inyproblem nie ale ja neponukam hovno v balicku za cenu zlata.
to je velky rozdiel, ja nebalamutim ludom hlavy ze im nieco mozno pomoze za 10 nasobnu cenu.

inyproblem

prezyvka, v dnesnom svete ti nikto nic neda zadara, lebo ani on nic zadara nedostane. to len v komunizme slubovali, ze raz budu mat vsetci vsetko a nic za to nebudu musiet zaplatit.
a propos, ty pracujes zadarmo?