Nie som komunikatívna

viila55

ahooj macicka...najprv si musis uvedomit ze ty mas co ponukat ludom okolo seba a ze tvoje srdce je bohate ze je v nom plno izieb do ktorych mozes ludi pozvat a ze si dobra..ty nie si vo svojom vnutri chudobna tak ludi nenechavaj cakat pred dverami tvojho vnutra ale pusti ich do vnutra a mas co davat inym len tomu uver..ty si povolana k tomu vytvarat dobre a hodnotne vztahy proste to mas v sebe

Mike43

Ja by som povedal že treba si nájsť človeka s ktorým si sadneš a budeš mať o čom rozprávať mať spoločné záujmy ani ja si niekedy nemám čo povedať s kamarátom. Len mám problém niekedy komunikovať s cudzími ľudmi ale časom sa osmelím a nemôžeme prestať rozprávať teraz by som sa tak s chuti s niekým porozprával ale v práci som sám kolegov mám od ruky.

macicka_222

dobre thanks ;))a čo sa tyká Žužova: ako ked chceš rapotať capiny tak určite nie do mojej témy..mňa nezaujímajú tvoje trápne poznámky..ked tak tak hovor k téme a nie od témy ;) a áno s tou sestrou máš ptavdu až nato že nie sestra ale teta je tu na istý čas na návšteve a požičiala si asi pc nie ? -_- o tej sucharke som nevedela že píše tak prosím nemudruj :) a ostatnym dakujem ešte raz ;)

csirkepaprik

A ked pptrebujrs norcp vybavit riesit teda sa musis prekaviy vteduy urciye si bdakze? Vtedy ke to vporiadku.ka mapr som.nespolpcensla povaha povodne ale ke svoke presadit tak moyzem posobit ns ludi presne opacne.asi budes clovek zamerany na svoke vnutro a tazko ti padme sa pretvarovat a nemas pptrebu sa deliy o nazory s druhymi lidmi.ak si nenakdes pracu kde pracujes sa a zle sa sa prosposobujes tak to mozes mat tachsie vzivote.musis sa naucit pretvarovat troska.

jumbacisko

Nie si komunikatívna...ani ja :D. Aj keď sa to môže zdať, ako veľký problém, podľa mňa to nie je tak. Pre nekomunikatívneho je isto-iste ťažké rozvíjať tému rozhovoru a posunúť debatu o kus ďalej, no aspoň to skúšaj vždy, keď bude príležitosť. Pokiaľ to nebude, čo sa týka témy úplne scestné, je to viac-menej úplne v pohode. Predovšetkým tento problém ale nikdy nedaj na sebe znať. V dnešnej dobe by to dosť možne mnohí zneužili.

Good luck. :)