Tehličky na bruchu

Príspevok v téme: Tehličky na bruchu
Lucka22564

Ahojte

Volám sa Lucka mám 14 a veeeelmi túžim po tehličkách na bruchu...ako má napríklad Dara Rolins (hoďte link do google)
www.google.sk

Na bruchu žiadny tuk nemá...meriam 174 cm a vážim 51,7 kg. :)...S hmotnosťou som spokojná, len to bruchooo...túžim po tom už poriadne dlho, len neviem ako správne na to, na každej stránke radia niečo iné :/. Ak viete ako nato...napíšte prosím..

Za typy a rady vopred ďakujem :)

Lucka..;o)

odpovedam

Kolega je vynimka :-). Ale to neznamena, ze to plati pre kazdeho. Ano, genetika a metabolizmus je jedna vec, ale mat sixpack je drina vydreta s perfektnou stravou. Tvoj byvaly kolega je dieta stasteny :-)

Co ja chodim uz roky do fitka, tak ani rokmi vymakani chlapi nemaju tehlicky. Maju len take naznaky s miernym rysom. Cest samozrejme vynimkam. Ale toto fakt nie je pre bezneho cloveka...

0vecka

2 odpovedam ten posledny odstavec nieje pravda. Plno ludi to ma geneticky. Jeden moj byvaly kolega ma tiez sixpacks ovela vyraznejsie ako ta dara a kazdy den je pizzu a ranajkuje biele pecivo.

odpovedam

No na tvojom mieste by som radsej chcela pribrat ;-)

a tehlicky, ako sa vravi, sa robia v kuchyni, nie telocvicni. Vseobecne je tehlicky tazke dosiahnut. Ide v prvom rade a neuveritelne prisnu disciplinu v stravovani. Zeny to dosahuju tazsie, pretoze kvoli spravnym syntezam hormonov potrebuju viac telesneho tuku.

Ludia, co maju tehlicky, si ich dlhe roky budovali, predovsetkym stravou a vhodnymi doplnkami vyzivy. V tvojom veku je to maximalne nevhodne.