Prvý sex vo vzťahu...kedy je ten správny čas?

DontWorry

mrcha ano, to je vsetko pravda. Lenze v mojom prispevku som mierila nie len na dievcata - panny. Ani ja ako panna som sa nehrnula do postele a davala som tomu cas (ale nie zas prilis dlho). Ale ked som uz nabrala skusenosti a ten jediny nebol môj jediny, lebo sme sa rozisli, tak casom som uz neotalala. Hovorila som skôr o zenach, ktore uz panny davno nie su a aj tak sex odkladaju cele mesiace az nakoniec chlap to nevydrzi. Sex je k vztahu potrebny..a rovnako ako mi pride zo strany chlapa sebecke tlacit na zenu a je jedno ci ma blanu alebo nie, tak isto je sebecke od zien, ktore tahaju za nos, lebo si potrebuju nieco tym dokazovat. Poznam takych zien xy a neviem to v skutku pochopit...ale zase nepochopim ani panny, ktore to chcu po roku-dvoch a neskôr. Raz to prist musi popripade nemusi, ale je prirodzene, ze k tomu dôjde a bude to boliet rovnako po mesiaci vztahu ako aj po roku a pol dajme tomu ;)

Mozne rizika su vzdy, to viem. Prave preto ak leziem s niekym do postele, tak sa zabezpecim ochranou natolko, aby som nemusela nasledujuci mesiac stresovat ci krvacat zacnem alebo nie. A otehotniet inak zena môze aj po rokoch vztahu aj hned na zaciatku ;)

A nevyspim sa ani s hocijakym cudzincom, u ktoreho naozaj za par hodin nezistim, ci nema nejaku pliagu a nenakazi ma. Cize toto je len hlupost zien..jednoducho treba uvazovat

mrcha

DontWorry dievcata - zeny to beru rozvaznejsie zial len tie mudrejsie lebo pre zenu je prvy sex uplne nieco ine ako pre chlapca - muza. Chalan - muz len zasuva a ziadnu bolest neciti, neprichadza o panenstvo, nekrvaca viacmenej. Chalan si len zasuva tam a spat. Dievca - zena je ta co si to vsetko vytrpi ci uz bolest z pretrhnutej blany alebo aj mensie ci silnejsie krvacanie. Nehovoriac ze po sexe je dievca to ktore moze otehotniet a nasledne riesit dilemu co bude. Takze vobec sa netreba cudovat ze dievcata tie rozvaznejsie viac vahaju a maju strach.

DontWorry

Ma to byt vtedy ak sa na to citia obaja. Väcsinou s tym otalaju zeny, cize na ne by sa mal brat ohlad. Je to individualne. Mnoho zien som uz pocula hovorit ako pockaju nejaku dobu, lebo treba na to cas..a cakali a cakali a natahovali az kym sa ani nedockali, lebo muz tiez nema ocelove nervy a ani sa im necudujem. Spravny cas jednoducho je relativny pojem. Môze to prist o tyzden, mesiac, rok...po svadbe..

Mala som rôznych partnerov a s kazdym to prislo v uplne inom casovom intervale...a ani som nevyhladavala spravny okamih..skôr spravne miesto, pohodlie a sukromie, lebo od zaciatku som vedela, ze to chcem a bolo mi jedno kedy

ktk

necitis sa na to kvoli tomu ze pre teba to bude po prvykrat a mas prirodzene obavy alebo je to tym ze si nie si ista ci to chces s priatelom? .....ak to prve tak je to zbytocne riesit ked bude po tom zistis ze si sa zbytocne bala :-D ale samozrejme nesil to a ani sa do sexu nedaj tlacit priatelom

pandorica

Mala som 4.S jedným som bola rok apol, ten pil.potom som s jedným bola 2roky, ten ma bil s ďalším som bola rok, ten ma podvádzal.Teraz som s tým štvrtým, fakt dosť dlho.Ani jedného som nepodviedla.