Uprednostnili by ste milenca pred detmi?

Príspevok v téme: Uprednostnili by ste milenca pred detmi?
Otazocka12

Mame v rodine taku situaciu, ktoru nie som schopny vobec pochopit. Svagrina ma 2 deti z prveho manzelstva, ktore po rozvode doslova zavesila na krk svokrovcom, ktori jej ich vychovavaju. Ona k nim obcas pride, da im peniaze na stravu a zase odide. Byva s milencom, asi o 1 km dalej, ktory jej deti neznasa, hoci ide o velmi mile bezproblemove decka. Ja vobec nechapem, ako moze zena svoje sexualne potreby uprednostnit pred potrebami jej vlastnych deti. Co si o tom myslite? Je to normalne?!

ps2

Keby som zaprel svoju krv, tak by som sa cítil ja osobne ako špina.
Možno len nízke IQ bude za tým. Toto sa nedá inak vysvetliť.

askty

To sú normálne asi takíto ľudia, ktorí si nájdu partnera, zvedú ho a postupne vyčlenia jeho rodinu, aby s ním boli sami. Otrasné, nemám slov!

Deria

mna by dokonca urazalo, keby neakceptoval moje deti, rodinu, ci zvierata. je to znak sebectva a toho, ze ma nelubi. laska je o inom. ta baba sa spamäta, ak si ju ten chlap prestane vazit. myslim, ze on si ju nevazi uz teraz. moze si normalny chlap taku zenu vazit?
otazocka12, napis potom, ked ju milenec kopne do riti, dobre? lebo sa to stane! potom bude vyplakavat, aka je nestatna, opustena, lebo ani deti jej to nezabudnu, co im urobila.

askty

Deria: Súhlasím! Takéto milenky a milenci, ktorí nedokážu akceptovať partnerovu najbližšiu rodinu sú odporní netvori. A to ja som vždy s každým vychádzala dobre, ale toto je jedna hnusná nepochopiteľná vec a keď čítam niečo také je vo mne smútok, ale aj strašná nenávisť, nemôžem si pomôcť.

Fleur-de-lis

normálne a správne to nie je či to spraví muž alebo žena. Horšie ale je, že si to odnesú tie deti. Lásku a pozornosť rodičov im ťažko niečo nahradí, no budú to hľadať na veľa nesprávnych miestach...

Deria

odpoved: samozrejme, ze nie! dokonca by som nechcela ani takeho chlapa, ktory by neakceptoval moje zvierata. je to sucast mojho zivota a ked sa s tym on nevie vyrovnat, je to jeho problem. nedam predsa preto svoje zviera prec, nieto este dieta! nikto toho nie je hodny. tot moj nazor.:)