Som len sluzka

Larrra

nie nie ej to fer, zijete spolu mali by ste sa spolupodielat na domacich pracach, je mi to luto, ale len ta vyuziva, keby mu na tebe naozaj zalezalo nechcel by, aby si mu robila sluzku, mala by si si vazit viac samu seba a viac si verit, zasluzis si rozhodne viac

o.m.g♥♡

Ja velmi rada riadim a mam rada cistotu.vsetko musi byt na svojom mieste moj muz vravi ze som uz prehnane cistotna a preto mu nedovolim nic riadit.moj muz vari vyborne ale to vari ked ja nestiham.on my chce pomahat ale ja mu nedovolim je to moja povinnost.

Lulu2011

nám sa obidvom nechce, takze mame po probleme :)) narazovo poupratujeme, co treba a je to, kedze peniaze mam ja, vacsinou idme rovno z prace do obchodu, muz varit nevie, takze ho nutit nemozem, ani sa nechce naucit, ale tak nevycitam mu, ja tiez nie som ukazkova gazdinka, ale zijeme v klude a pokoji a to je dolezite :))

o.m.g♥♡

Ja si robim vsetko sama a neznasam ked moj muz mi dotoho kafruje.urobim si vsetko sama a viem ze je to poriadne urobene.ja si neviem predstavit aby moj muz behal s vysavacom po byte alebo pral je to zvlastne take neprirodzene.moj nazor

kafe

Maid, z coho si zufala? Niekto ta nahana? Ved si daj pohov, vypni a nevar, neupratuj. Sprav si iný, krajší program. Ked je priatelovi jedno ako to doma vyzera, tak sa na to (chvilu) vyprdni. Aj ty si clovek a potrebujes si oddychnut.
Aj ked, uprimne, neviem si predstavit CO take mas na upratovanie a varenie, ked nemate deti. Varene jedlo predsa nemusite mat kazdy den a upratat nestaci raz za tyzden?
Ako uz bolo povedane, nerob to, co robit nechces.

Agnes998

Ze on viac zarobi? A mas z toho aj ty nieco? Tak mu povedz, nech kupi do domacnosti umyvacku riadu, nech nemusis vsetko umyvat v rukach! Nech kupi susicku pradla, nech nemusis po kazdom prani vesat pradlo! Nech kupi roboticky vysavac, aby si nemusela tak casto vysavat rucne! A povedz mu, ze ten zbytok domacich prac uz potom s radostou budes robit ty sama. Samozrejme to ale neznamena, ze bude po sebe vsade nechavat bordel a ty to budes zbierat, neviem jak je na tom, ale niektori muzi sa vyzlecu, veci hodia na zem, vsade sa valaju ich slipy a ponozky a pod. Tak toto sa dohodnite ze proste toto robit nebude, veci si bude davat do kosa na bielizen. Tanier po nom odlozis (das do mycky), navaris mu, raz za tyzden viac upraces, takto by to malo byt fer.

Mema

Ak tvrdo maká, je pochopiteľné, že príde z práce unavený a nič sa mu nechce, ale zasa aspoň umyť riady(hoc len za sebou), upratať za sebou oblečenie alebo hodiť šaty do prania by snáď zvládol. Veď predsa nemusí variť,žehliť,vysávať ale takéto drobnosti zvládne každý aj unavený človek. Skús sa s nim porozprávať.