Bojim sa neviem co sa so mnou deje

Príspevok v téme: Bojim sa neviem co sa so mnou deje
ktojeco

PRosim vas vysvetlite mi niekto co sa deje .. Do nedavna som bol sportovo aktivny , rad som sa stretaval a aj komunukoval s ludmi ci uz s kamaratmi alebo novymi osobami , mal som dievca proste vsetko bolo super sebavedomia som mal pre troch a zrazu sa zacalo diat nieco so mnou furt som sa sam seba pytal ked som siel za niekym (hlavne za frajerkou) ze o com sa budem s nim/nou rozpravat atd nakoniec som sa snou rozisiel koli tomu hlavne nech si nevsimne ze sa so mnou nieco deje posledny mesiac travim doma zavrety a uz len pri pomysleni ze mam ist von sa musim strasne prehovarat a nakoniec aj tak nejdem mam chut prezit cely zivot v posteli aj ked viem v podstate ze to neni mozne ...este k tomu ked som s niekym von tak furt rozmyslam ci sa dobre tvarim a tak podobne proste ja ani neviem ako to napisat da sa povedat !!! :((( zajtra mam ist na urad vybavit nieco dolezite co vlastne znamena odist z domu a neviem ako to zvladnem ... ked ma nikto nevidi sa citim celkom fajn vtedy si to ani neuvedomujem ... ale nebavi ma to nemam volu na nic ani neviem ako sa zmenit alebo co vlastnee co mam robit ?!?! :(

ps2

Zavolaj na nižšie uvedené číslo cez pracovný týždeň po 16 hod. Je to pán Tutko, liečiteľ. Môže ísť aj o to, že máš nejaký blok.
0907 747 744
Myslím, že sa nebude hnevať, lebo číslo má aj na nete. On ti povie čo a ako. Isto to porieš aj takto, aby si vylúčil všetko.
Ak to nezaberie, tak asi AD...

RNG

Depresie a ine nervove problemy su obvykle sposobene nedostatkom roznych neurotransmiterov. Az na 80% to byva najma nedostatok serotoninu. Ale moze to byt aj norepinephriene, dopanine a GABA v mozgu. Kazdy z nich sa da priamo alebo nepriamo doplnit roznymi polotovarmi na ne, alebo znizit niecim ich spotrebu, co zvysi ich hladinu v mozgu.
Mnohokrat su tieto nedostatky spojene so zhorsenym travenim alebo absorbciou. Travenie si treba napravit, inac to postupne vedie k stovkam roznych zdravotnych problemov.
Travenie je vec kyselin enzymov mikrovlaknin a probiotik. A samozrejme pri tom treba spravny vyber pestrej stravy.

megmeg

nezlakni sa, ale nechces zajst za nejakou liecitelkou? nie som ziadna sarlatanka, studujem medinu, mam 22 a mala som tu cest nieco taketo zazit taktiez v 20 rokoch.odisla som kvoli tomu zo skoly, ale som rada, ze som neuzivala lieky..tomu sa snaz vyhnut. vypada to na depresiu a mozno aj socialnu fobiu. Nebyvas vela unaveny? Mozes spavat? Mne to zmenilo zivot. Nevravim,ze som teraz mega stastna ale je to odost lepsie, pomaly sa vraciam do normalu ale vnimam svet inak:)

jedulka

zítra, když se sem ozveš budeme pokračovat co s tím dělat, neboj chvilku to trvá tak 6 neděl a budeš zase jako jindy a zdráv.

jedulka

zítra máš jít něco vybavit,dobře ? Tak si do předsíně poskládej všechno na cestu,klíče,doklady papíry,mobil,cig.když kouříš atd.Na stoličku si připrav všechno oblečení.Když si tohle budeš všechno dělat, říkej si při tom, že si to raději připravíš,co kdyby se tti předci jen ráno chtělo jít si vyřídit co potřebuješ a když se ti nebude chtít tak se taky nic neděje a máš to jen připravený.S touhle představou taky usínej.Prostě si nijak neznásilňuj mysl.Ráno až vstaneš a pomyslíš na to,že bys měl jít na ten úřad, vyskoč, nemysli, rychle se obleč,ven si všechno co potřebuješ a vystřel z baráku.Venku už ti to půjde dobře.ale to je rada jen na zítřek.

pandorica

Ale budeš, a ak nie, ver mi, že ona tam takých prípadov ako ty má veľa, pretože v dnešnej dobe je nás takýchto veľa.Netreba sa báť, ona si s tým poradí, ale ak chceš skúsiť sám...Skús si vygoogliť tryptofán, niektoré potraviny ho obsahujú veľa, a to by ti mohlo, opakujem MOHLO pomôcť, ja si nespomeniem ktoré to sú.Tryptofán podporuje tvorbu serotonínu v mozgu a jeho nedostatok spôsobuje depresie.