magne b 6 , pomoze?

Ivka 1

Áno používa sa bežne pri detoxikácií, to máš pravdu ale detoxikovať sa dá aj zdravším spôsobom, nemyslíš?

Ivka 1

Citrát horečnatý sa už v minulosti podával ľuďom trpiacim na neustálu únavu a áno citrát horečnatý je síce organickej povahy ale práve jeho dobrá vstrebateľnosť zabezpečuje aj vstrebávanie škodlivých látok ktoré sa pri výrobe Magne b6 používajú.Mastenec a kaolín sú podľa Teba v poriadku?.Čítala si príbalový leták ?

adaaa90

najprv skus zistit dovod toho, co ti sposobuje stres, potom sa snaz vyhybat takymto stresovym situaciam ... treba pozitivne mysliet, ked to uz na teba pride, tak sa skus nejako odreagovat, rob to co ta bavi, mne najviac pomaha sport, idem si zaplavat, obujem korcule ... ako podporu na opdburanie stresu mozes skusit aj magne b6, alebo skus nieco z aloe, ma kopec priaznivych ucinkov, vitaminov, mineralov, ja som najskor pila stavu z aloe, teraz beriem kapsule, skus si o tom nieco precitat www.ajstyl.sk ... ale samozrejme len doplnky stravy ti nepomozu, skus to tak, ako som ti uz vyssie spomenula

vitamincek

Ivka a ake mam potom uzivat vitaminy, odkial, ked nie z lekarne? ved v strave ich nie je dostatok. neda sa povedat iba A, treba povedat aj B.