Baby,čo používate na zhustenie vlasov,rias,obočia?

Príspevok v téme: Baby,čo používate na zhustenie vlasov,rias,obočia?
Habiiii

Ahojte,Tak baby neviete niečo poradit? Mám taky problémik s obočím, ved viete nesprávne vytrhané, teraz uz nerastie tak ako má, a chcela by som ho zhustit, riasy by tiež potrebovali pomoc a o vlasoch už ani nehovorim:) ... Niekde som čítala, že na to je dobrý RICINOVY OLEJ, avšak neni vôbec dostupny v mojom okolí -_- ... Nemáte nejake skusenosti? Pomoc by sa zišla... :)

&€emmp

Na obočie je dobrý ten ricinový olej ale ak sa nedábzohnať tak som počula ,že je dobrý kokosový olej alebo šťava z Aloe vera,ktoré treba večer vmasírovať do pokožky obočia a nechať pôsobiť cez noc.

Habiiii

Vyskusam to , väcsina ludi hovorí ze to funguje, ale neviem , ked na urcitom mieste to nerastie uz dlhsie co sa týka obočia. No naozaj ! :) Viac krat som bola v lekarnach a vzdy na mna tak divne pozreli, ked som si ho pytala, čo som vôbec nechapala, az potom, ked mi povedali, ze ho nepredavaju , lebo sa kedysi pouzival na potraty :O Tak ho idem hned objednat. A niečo iné? Prírodnejsie?

jarny kvet

no to je blbost, mali by ti ho predat, povedz, ze ho potrebujes na riasy. ale ked nechcu, tak si ho kup v nejakom bioshope, s takymi naturalnymi produktmi, ci objednaj z nobilisu alebo toho druheho olejcekoveho obchodu, neviem ako sa vola...
a funguje to fajn

Habiiii

Nie nie, skušala som uz vo vsetkych lekarnach v mojom okolí, všade je to bud na predpis alebo vobec sa nedá dostat, vsetky lekarničky vravia, ze sa to bežne nemôže predat. Ale ani neviem ci to vobec ucinkuje.