Partner a opacne pohlavie

Príspevok v téme: Partner a opacne pohlavie
ziarlivka?

V akej miere tolerujete partnerovi nejake stretavanie s opacnym pohlavym? Nevadi vam to? Ste proti tomu?
Stala sa mi teraz taka vec, ze vcera s partnerom sme najprv boli si sadnut s mojou kamaratkou a potom tam este dosli moji byvali spoluziaci/spoluzicky zo strednej. Asi 6. Potom sa od nas odpojili a ja s priatelom sme tak isto po case isli ja domov(neskor do clubu) a on isiel do mesta za kamaratom. Ja som vecer tiez mala nejaku akciu s kamaratkou lebo odchadza na VS do ineho mesta tak sme mali taku poslednu. Cakala som, ze za nami dojde(vzdy to tak robieval, ze ked bol niekde s chalanmi tak prisiel za mnou a potom ma isiel odprevadit aby som nesla sama domov). Vcera vobec neprisiel. Tak brala som to ok, ze asi sa im viac pacilo inde. A dnes rano som sa dozvedela, ze ho ti spoluziaci zo strednej videli v pivarni s nejakou inou babou. Citila som sa ako debil lebo kamaratka sa ma najprv zacala len tak vypytovat, ze kde a s kym bol a ked som jej tvrdila, ze bol iba s kamaratom, tak sa ma zacala vypatovat, ze ci som si ista a potom to z nej vyliezlo. Neviem co mam robit. Dnes rano mi volal a bavili sme sa o tom, a tvrdil mi, ze to bola iba daka kamaratka, ktora mu volala ked isiel za kamaratom ci si nejdu niekam sadnut. Tak s nou isiel. Len nejde mi do hlavy to, ze isiel za kamaratom do mesta a potom ho najdu v pivarni sediet s inou? Vraj kamarat prisiel neskor. Ale oni ho tam videli cely cas iba s nou. A tak isto mi priatel tvrdil, ze vraj potom vsetci 3 isli spolu na disoteku. Ja uz neviem comu mam verit. Preco mi to nenapisal do sms? Pocas tej noci sme si vymenili asi 3 sms a ani v jednej sa ani slovkom o nej nezmienil. Vraj mi to chcel povedat az rano.
Riesim podla vas blbost? Lebo ktosi mi raz aj o nom nakecal, ze to bol kurevnik, a ze popri vztahoch mal take bokovky(vraj nie na sex ale dake bozkavanie a obchytkavanie). Tak si snazim davat pozor aj ked to tvrdenie beriem s rezervou lebo ta dotycna osoba od ktorej to viem ho nepozna osobne ale vraj to iba z pocutia kamaratov.
Prosim aky mate na to nazor? A ako je to teda u vas s tym stretavanim sa s opacnym pohlavim?

Agnes998

Normalne mi to nepride a neriesis blbosti, najhorsie na tom je, ze ti klamal a teda zrejme ma co skryvat. Moj priatel sa s kamoskami nestretava, ma baby kamosky, ked sa stretnu tak pokecaju, ale aby si s nimi niekam isiel sadnut von to nerobi

phoenix

No klamal ti, to za prvé, a nepovedal by ti to keby si na to neprišla. Určite ma za usami, len nevieš presne čo. Skús zistiť čo je to za babu, a drz sa hesla Doveruj ale preveruj.

piskvorka

Tak ho požiadaj, aby ťa s ňou zoznámil, že aj ty chceš novú kamošku :) a nabudúce pôjdete von všetci spolu.
A keď bude mať s tým problém, tak asi to bude problém :)