Môj manžel má vyhradené dni na intímny vzťah!

Príspevok v téme: Môj manžel má vyhradené dni na intímny vzťah!
ingridka369

Jedného dňa mi môj manžel oznámil, že sa budeme milovať len v stredu a sobotu. Keď som sa ho opýtala prečo tak mi povedal, že sú to dni na s a milovanie sa inak nazýva sex! Ja tomu vôbec nerozumiem! Normálne som mu povedala, že jeho logika je chorá a opýtala som sa ho, že čo ak budem chcieť uspokojiť svoje telo vo štvrtok? Tak ma jednoducho odbil, že budem musieť počkať do soboty!!!
Myslíte si že v tom môže byť milenka? Robí od ôsmej do štvrtej a stále sedí len za počítačom takže podľa mňa to nebude fyzickou únavou.

Bajaja525

musim uznat ze je to chore, ja byt tebou tak po takejto poziadavke by som v tieto dni zasadne odmietal sex nech sa uvedomi.

jajoju ale ona nikde nespomina ze je inak mily, pozorny takze bohvie ake maniere este ma mimo tohoto.

inak aj ja sa udivujem co vsetko sa partnerom prepeka vo vztahoch a pritom ked su volni, teda hladaju partnera tak maju naroky jak svina :D

jajoju

Boze baby vy ste take kravy, ze takto zo sebou nechate zametat. Tie vase city, ked prevazuju nad raciom, ked nevidite, ze si vas nevazi, ze s vami jedna ako s poslednou handrou. Vsak on je inak mily, pozorny, jeho klady prevazuju nad jeho zapormi, ked ja ho tak velmi milujem. A ked vas o par rokov kopne do zadku, tak placete, kde ste urobili chybu - nuz napr. aj tu, ze si ho nedas do pucu, ze si zena s hrdostou a nie stroj a ked to nechape nech ide do riti!
Ja som chlap, ale toto by som zene neurobil, lebo by som mal sam pocit, ze potrebujem sluzku a nie niekoho, koho skutocne milujem.
Asi si riadne skareda a nehodna, ze si toto nechas!!!

lilyiankaa

či v tom bude milenka neviem, ale veď človek nie je stroj,aby sa v dva dni v týždni premenil na robota a mal sex.. veď to je spontánna vec, ktorá má aj spontánne prísť a nie si to takto rozplánovať ... asi s ním veľa reči nebude, skúšala si sa sním rozprávať, viac ti k tomu nepovedal? ja by som možno natruc práve vtedy nemala náladu a chuť ..