Moj priatel este nechce mat dieta

Príspevok v téme: Moj priatel este nechce mat dieta
frustka

S priatelom som dva roky, aj spolu zijeme. Vzdy ked sme mavali temu dieta, tak sa vyjadroval, ze dieta chce, ale este nie. Potom sa zacal vyhovarat na to, ze ked zacneme spolu zit, a teraz ked spolu zijeme, tak ze on este nerozmysla nad tym, ze kedy by sme mohli mat dieta. Ze este sa na to neciti. Ma 29 a ja 27. Ja zacinam byt z tejto temy frustrovana. Lebo ja po dietatku velmi tuzim. No moj priatel nie. Uz sme sa kvoli tomu velmi vela krat hadali, a aj sa hadame. Minule, ked som s tym zacala, zacal vzdychat, ze ach boze, uz zase, uz je vela hodin, ze teraz sa tym nechce trapit, ze zajtra sa o tom mozeme porozpravat. Druhy den som s tym nezacala, lebo vzdy to skonci len pohadanim. Minimalne 3 krat do tyzdna sa o tom hadame, a ja mam pocit, ze to iba horsie bude, lebo ja zacinam byt velmi frustrovana tym, ze on nechce. Ja som vzdy tuzila mat partnera, ktory dietatko bude velmi chciet, a nie ze ja si ho budem vynucovat, velmi ma to vsetko trapi. Ja stale naivne verim, ze mi jedno rano povie, ze aj on chce velmi dietatko a zacneme sa on snazit. Ale ja mam pocit, ze take sa nestane. Da sa zmierit s tym, ze mozno o nejakych 5 rokov az budem mat dieta a zit stastna s tym, ze teraz mam jeho, a o neho sa mozem starat, mojkat ho, varit mu, atd.? Lebo ja tak tuzim, po tom aby sme mali dietatko, a velmi sa trapim, kazdy den nad tym rozmyslam. Na zaciatku vztahu som mu vravela, ze dieta chcem mat do tridsiatky, a tvaril sa, ze aj on chce coskoro dieta, ale to asi kazdy chlap pri namotavkach robi. Inak mame pekny vztah, a urcite to nie je tym, ze to dieta nechce so mnou, len este sa neciti na to ho mat. No nas pekny vztah nicia hadky o to, ze ja chcem dieta :-(. Co mam podla vas robit?

jedulka

winki> myslím si,že to není až tak špatný nápad.On totiž byl skrytě adresovaný i na ní.Takové tříroční dítě dá zabrat.I když půjčené.Těžko si vyhodí nohy k TV a bude na něj koukat jak na svatej obrázek.Za 3-4 hodiny nepřetržitého skákání kolem energii nabitého děcka, není žádná legrace.Hračky ho baví tak 10 minut a pak chce zase pozornost.Stále potřebuje pozornost už z bezpečnostního hlediska.Aby se pak autorka dítěte až ho bude jednou mít, nezařadila do fronty do témy:Zlyhala som ako matka ...

winki

jedulka....mala si dobrý nápad, ale ja byť jej chlapom, čo je otrávený z rozprávania o decku a ona mi ešte natrepe domov cudzie...tak ju kopnem do.... a môže ísť. Asi tak.

Dadula56

Zla situacia a este si si ju zhorsila natlakom. Je vobec este normalna diskusia na tuto temu mozna?On je z toho uz otraveny, ty frustrovana...
Aj ked na dieta privoli, tak ti to do konca zivotz zostane v spomienakch ako dieta, ktore si si ty musela vyprosit a on ho ani nechcel. To, aby chcel deti nedokazes zariadit nijakym sposobom.
Na zaciatku vztahu, kedy by este bola moznost napravy by som ti radila inak (Pretoze kazdy ma svoje dovody, preco dieta nechce-o tych nepises nic, mozno o nich ani nevies. A z nich by sa dalo mozno prist k rieseniu).Momentalne je uz asi situacia taka, ze aj keby ste to dieta mali, nebudes stastna, pretoze budes citit, ze si v tom sama, lebo si si ho sama vyprosila. Teda bud sa rozidete alebo zostanes zatial (mozno navzdy) bezdetna. Tu kompromis neexistuje.

jedulka

Prezývka55> ale jasně že né.Vy musíte relaxovat po práci.To by měla každá normální ženská brát jako samozřejmost.Ale jsou víkendy ....

Prezývka55

jedulka mat doma cudzie dieta na hlave ked sa potrebujem zrelaxovat po praci tak ho nechcem 5 nasobne viac ako doteraz :D

bozeboze

Uz len na silu mat s niekym dieta to je ono!...Rozum cloveku zastava. Dieta mam s tym kto chce mat dieta so mnou ak nechce dovi...to ako co riesis????

jedulka

CTRL C - CRTL V:
... no když se s ním budeš hádat třikrát týdně ohledně dítěte tak ho opravdu nebude chtít.Našla bych si kamarádku, které by se hodila pomocná ruka a každou volnou chvilku bych to dítě brala domu.Ať vidí, že dítě není strašák a kdo by odmítl,když se k němu přišmrcne třeba 3 roční dítě a bude od něj něco chtít?

Prezývka55

To by tych nahodiciek muselo byt viac :) a just ked to niekto robi narocky sa to nepodari. Ved aj pri normalnej sulozi na vyrobu babatka je sanca na uspech 20% mozno aj mensia.

kablica

aha, takze jedulka ti poradila, aby si sa "nenapadne" a "nahodickou" nechala od neho nabuchat...to je teda rada za vsetky drobne. Ona to mozno urobila, deti ma sest, ale urcite ti neodporucam urobit to iste. Moze sa stat, ze ti zdrhne zo strachu a ty ostanes na dieta sama, nehovoriac o takej drobnosti, ze taketo nechutne klamstvo do zdraveho vztahu urcite nepatri, ak si dotycneho vazis. Lebo divat sa na neho s vedomim, ze som ho takto podviedla, cely zivot nie je nic prijemne..