Falošná kamarátka

Príspevok v téme: Falošná kamarátka
helenka24

Stala sa mi taká vec, že sme sa s priateľom rozišli, bolo to vzájomné, z oboch strán, že to už nejde, hoci sa stále ľúbime, ale neustále hádky, proste už sme nevládli ani ja ani on... Samozrejme, že som z toho na dne, že to nie je ľahké po 4 rokoch strávených s ním, nejde to zabudnúť zo dňa na deň...Mala som jednu jedinú najlepšiu kamarátku, s ktorou sme sa v poslednej dobe trochu odcudzili, lebo začala chodiť na VŠ a už nemáme na seba toľko času...Vždy mi vravela, ako nám s priateľom fandí, že sa k sebe dokonale hodíme, že sme spolu krásni a šťastní, keď sme mali s frajerom nejaký problém, alebosa pohádali, vravela mi, že to sa napraví...a teraz viete čo? Prišla som na Facebook a ona si napísala status: ,,Tí dvaja si tak verili, no konečne pochopili, že sa k sebe nehodia, aj ona milá aj on milý." Ako by ste sa zachovali v mojej situácii? Mám to riešiť, nehať to tak? Nevládzem...

sweater.

ano nerozprava sa ze sa k sebe nehodia priamo kamaratom. ale aspon by som netvrdil jej ze ay su zlaty a ze im to spolu sekne ak nechcem ranit tak budem ticho a nie vypravat klamstva. teda aaspon ja :)

beacon

Ludia nemali by ste hocico zverejnit pod skutocnou vlastnou identitou sto krat by som si rozmyslela co mapisat ved to ste vy podla nej Vas sudia.S udivom zasnem ako mnohy mladyneuvazene napisu hocico pod vlastnou identitou so spusta vlastnymi fotkami.Nerobye to vsrtko co napisete raz na net moze byt zneuzite voci Vam aj s kamerou som uz opatrna.Nezverejnujte citlivecinfo nie to este fotky.

Ano zakladatelka temt ma absolutnu pravdu ak jejtvrdila opak toho co zverejnila potom uz radsej nemala nic napisat.A polovica fotiek v pokeci ci fb su vymyslene agentmi provokatermi a ludmi co pre policiu pracuju samozrejme v pozadi ide casto o cliveka s neodhalenou identitou.Nikomu nedoporucujem zverejnovat fotky o sebe max jednu solidnu.

Dadula56

Nic zle v tom statuse nevidim, mozno to teda nemusela davat verejne, ale kolko ludi vie, ze je to o tebe?
A ak by za tie styri roky namiesto toho, aby ta podporovala v tom vztahu vecne do teba hucala, ze sa k sebe nehodite bolo by to snad lepsie?Snad by si sa s nim rozisla, keby ti to povedala?Skor by si sa na nu hnevala, ze co sit o dovoluje. Take veci sa nehovoria, casto nezaujaty clovek vidi, ze vztah je na nic, ale nicomu nepomaha, keby to povedal. Preto radsej mlci. Nemas podla mna dovod ju nazyvat falosnou. Zamysli sa kolko krat si ty povedala milosrdnu loz, ktora ludom pomohla...

ovocie

a ako vie, že ten status sa vztahuje na nu? a aj keby, nic hrozne nenapisala. a bud rada ze ti nerozpravala ze sa k sebe nehodite, to sa predsa nerobi, aj keby to bola pravda. v podstate sa nikto k nikomu nehodi. nemas co riesit, ani ta neoklamala, ani ta neohovorila.

0vecka

asi chce riesit to ze podla toho statusu tomu asi nikdy nedavala sancu ale pritom jej pred tym vravela ako sa k sebe hodia. To ako to ma riesit a ci je to vobec vec ktora sa da riesit tak to uz fakt neviem :)

TinaM

veci typu: podla mna sa k sebe nehodite... sa nehovoria, casto ani medzi naj-kamaratkami. V statuse nenapisala podla mna nic hrozne, aj ked chapem, ze ta asi zamrzelo, ze ti nepovedala skor, ze si mysli, ze k sebe nepatrite. Ale zamysli sa, pomohlo by ti to v niecom, keby ti povedala svoj nazor na vas?