Priatel ma v hlave inu - zaciatok vztahu

Príspevok v téme: Priatel ma v hlave inu - zaciatok vztahu
motylik39

zacala som chodit s chalanom, ktory predomnou este nemal vztah aj ked je uz dospely. hovoril mi ze sa namotal na nejake dievca na nete este pred tym ako sa so mnou stretol a ze by ju chcel spoznat. to dievca ho ale spoznat nechce. zacali sme spolu chodit, prislo aj k milovaniu a potom mi po par tyzdnoch chodenia povedal ze chce pauzu...zevraj sa nevie rozhodnut co dalej, pretoze by chcel spoznat aj tie baby s ktorymi si pisal na nete pred tym nez ma spoznal. na to som mu povedala ok chod spoznavat ale na mna uz nemysli a v tom zacal hovorit ze on ma ma rad len nevie co chce....ked som sa s nim o tom rozpravala tak zrazu zmenil nazor ze chce byt so mnou, ze ma ma rad a ze mu na mne zalezi. potom ale neviem naco by potreboval spoznavat este ine a vyberat si ktora je pre neho najlepsia? nechapem tomuto spravaniu, zrejme je to tym ze ma uz 30 a vztah zatial nemal, ja som jeho prva baba ale to zmyslanie sa mi zda dost divne. podotykam ze ta jeho pauza trvala jeden den a zrazu si "uvedomil" ze chce byt so mnou.....co si o tom myslite?

Jacki 2

BRAJOL-Ano mas pravdu velmi ma to trapi velmi.A zacinam premyslat,ze to s nim ukoncim radsej ja,a nebudem cakat na to,az by to casom mozno spravil on.

brajol

Jacki2 - ano, presne to by si mala ocakavat, ze ked je s tebou, tak sa nebude stretavat s inymi - ja s tym problem nemam - zalezi mi na manzelke, viem, ze by ju to zranovalo, tak to nerobim (teda okrem toho, ze ani necitim taku potrebu). Ide o to, ze ci ti to vadi alebo nie a nie preto, ze ho nechces obmedzovat. Ty by si mala byt na prvom mieste a potom dlho dlho ziadna ina. Toto ak by si baby uvedomovali, tak by boli aj hodnotnejsie pre chlapov, takto vas potom beru iba ako tolerantne matrace. A co ze ma ona dieta? Vsak by mala sediet doma pri jeho otcovi a nie sa stretavat s byvalymi spoluziakmi - vsak na to su stretavky po 5 rokoch atd. Otvor oci, chysta sa ta podviest a neospravedlnuj to! Sa bojis, ze ta necha teraz, tak si radsej zapchas oci a budes dufat, ze sa to nikdy nestane. Chalan ma obrovsky nabeh na to, ked vidim ako to opisujes... A velmi ti to vadi a trpis tym, nevrav, ze nie!

Jacki 2

BRAJOL-Dakujem ti za radu.Vies,ja som nad tym,rozmyslala,tiez zakazat mu to stretnutie,len nechcem,aby to on bral z mojej strany tak,ze ja mu teraz kvoly tomu,ze je somnou tak teraz cakam,ze bude iba somnou a s nikym inym sa stretavat nebude,a s jednej strany,som sa ukludnovala aj tym,ze ta spoluziacka ma uz maleho syna.

adriiiiii

Brajol bingo vystihol si to presne.Tiez by som asi svojho niekam nakopala.Urcite stretavat sa s cudzimi zenami nevesti nic dobre.Alebo nech mu povie ze chce ist s nim nech ju s nou zoznami ze co jej nato povie.

brajol

Jacki2 - toto je typicka situacia, ked chlap k zene nieco citi a snazi sa akoze zverejnenim celej zalezitosti pred svojou partnerkou tvarit, ze jej nic netaji. Zaroven si ju tym drzi v zalohe, kym nevie, ci mu to s tou druhou vyjde. Moja zena by ma nakopala do zadku, ak by som pred nou rozpraval o inej a velmi jasne by mi dala na javo, ako ju tym urazam a ako trpi, ak by mala pocuvat nieco od inej. Ja byt na tvojom mieste, tak mu zakazem to stretnutie a postavim to do pozicie, ze ked tam pojdes, tak je medzi nami koniec. Bud na teba pozitivne zareaguje, ze vies co chces a ze ti na nom zalezi alebo iba urychlis to, co by ta v buducnosti aj tak cakalo...

Jacki 2

Ahoj vsetci.Potrebovala by som radu,neviem,co si mam o tom mysliet moj priatel ma 29 rokov sme spolu rok vztah sa nam celu dobu vyvijal dobre velmi sme si rozumeli,zacal rozpravat aj o svadbe a o spolocnej buducnosti.Kazdy den mi hovoril,ako velmi ma miluje atd...No tento mesiac sa mu cez internet po dlksiom case ozvala jeho byvala spoluziacka,pisu si spolu,a ona mu navrhla,ze by mohli ist na kavu.Odvtedy,aj ked sme s priatelom spolu,stale o nej rozprava,ako bude namakko,ked sa po tolkom case stretnu,ake to bude uzasne,no proste cely vecer co sme boli spolu onej rozprava dokonca aj ked spolu telefonujeme.Ta spoluziacka ma uz sice syna,no ja mam odvtedy,co sa mu ozvala s priatela velmi cudny pocit.Neviem,co si mam o tom mysliet,ci sa mam zacat obavat toho,ze by ma priatel zacal podvadzat.

elena...

chodenie spolu je na spoznávanie, výsledkom ktorého býva voľba, treba rátať aj s možnosťou, že sa rozídete, podáte si ruky a pojdete životom ďalej, nepožiadal ťa o ruku, nie si jeho snúbenica, že by ste si dali nejaký sľub, tak ten problém je z niečoho unáhleného a tak trochu spackaného.

kojotka

MOTYLIK 39. Snažím sa vžiť do tvojej situácie. Takže takto. Ja by som bola vďačná za jeho úprimnost. Povedzme si narovinu tej je na svete menej a menej. Trošku by ma zneistilo keby chcel pauzu... A zase sa ku mne vrátil. Ved buď chce vztah alebo spoznávať ine baby z netu. Dala by som mu na výber. Ale zase byt vo vzťahu s chlapom ktorý je myšlienkami niekde mimo ? Potom druhé riešenie. Cúvnut a dat mu priestor nech si to on sam vyrieši v hlave. Čo už vlastne urobil po tej 1-dnovej pauze. Ved to je kolotoč...
Zhrniem to- toto je jeho prvý vztah. Úprimne si nemyslim, ze vám to hned klapne. Je to chlap. Jeho jednoducho neprejde tá "potreba" skúmať aj iné baby hlavne ked DOTERAZ žiadnu nemal.. Ale ak je v tom s tebou až po usi tak to neries.. To by si sa zytocne trápila ak sa netrapis už teraz.

doubledog

keby bol ako vacsina muzov, tahal by ta za nos, bol by na teba hnusny, ty by si sa umarala pochybnostami o tom, ci ta dost miluje, zostavala by si vo vztahu a snazila sa to nejak urovnat.
a potom by ste si spravili dieta.

je to proste naivny, uprimny chlap, akych je coraz viac.
za to asi mozu tie zenske hormony, co su vo vode a v ovzdusi.