Znásilnenie ženou

Príspevok v téme: Znásilnenie ženou
alishia

Ahojte.Pokúsim sa napísať tento príbeh v skratke.Môj veľmi dobrý priateľ sa mi priznal, že pred pár rokmi sa mu stalo niečo otrasné.Boli niekde s chalanmi na chate a opili sa no a vraj si tam nejakí známi priviedli ženy.Jedna z nich, staršia a podľa toho čo opísal dosť nepekná ho sledovala celý večer.Cítil sa divne, tak si išiel ľahnúť. Bol vraj dosť na mol tak si len matne spomína, že ho zobudilo, ako ho rukou a ústami ´robila´a potom si naňho sadla. Vraj nemal vôbec silu, jedine si stihol dať kondom, zo strachu pre nejakou chorobou, ale vraj to nechcel a len tak tam ležal celý čas. Zvyšok si nepamätá.Čo si o tom myslíte? Podľa mňa to môže byť klasifikované ako znásilnenie t.j. trestný čin.. Už s tým nič neurobí, pretože to mal urobiť hneď, ale hanbil sa vraj ako pes pred kamošmi a ja sa mu ani nečudujem..Má z toho trocha traumu..

vedkyna:)

doubledog mne je jedno co tam mate, ale vdaka za poucenie. :)
prezyvka55 je vtipne ako kazdeho posielas studovat a samemu ti nedoplo, ze ten nick bol mysleny ironicky. Uz ten smajlik ti mohol napovedat.

Prezývka55

vedkyna:) -> robis hanbu svojmu nicku :) uz tu nejdem stale dokolecka pisat to iste, bez studovat radsej ty vedkyna.

doubledog

alishia
nie, ked zomieras v posteli, tak nie

byva to spojene s nasilim
ale najcastejsie je to prave pri smrti spojenej s dusenim a stlacenim krku

2vedkyna
rigor mortis je posmrtne stuhnutie svalstva
tazko moze viest k erekcii, kedze v penise svaly nie su :)

jedulka

alishia > drahá, tak z koně můžeš slést z mnoha důvodů ... třeba tě shodí i sám a nebo nejde jak ty chceš? ... hele tak na tohle mám nedostatek vzdělání. Počkej až přijdou ti zkušenější.Hoď řeč s DPK1, už se tady i koneckonců i nabídl,když mu koupíš flašku, nevím co pije,tak můžete spolu o ženském orgazmu rozebírat do aleluja....pusťte při tom hovore volume doprava, taky se ráda přiučím,jestli ještě něco nevím :))). .. a že on umí vyprávět :))))

alishia

Ja som sa ho pýtala či aspoň ona sa spravila a on že si to nepamätá ale keď z neho sama zliezla tak asi ano:D alebo to s takým povädnutým vzdala.:D

jedulka

alishia > věříme ti,nekřič na nás ... ale že si ta baba ani neužila, je mi jí opravdu líto a tolik se snažila ... :)