Exem na rukach...

Príspevok v téme: Exem na rukach...
Editka003

Chcem sa opytat, ci nema niekto s niecim podobnym skusenosti. Zacalo sa mi to objavovat po porode. Urobili sa mi take male pluzgiere, ktore strasne svrbia. Ked sa mi zahoja, mam cele ruky suche, az popraskane a strasne to boli. Kozna mi vravela ze je to exem, nasadila mi lieky, zmyzlo mi to ale po case sa mi to objavilo znova a este je to horsie. Skusala som vsetko ale nic uz nepomaha. Poradte prosim.

zrkadlovka

kožná lekárka ti dala kortizon, a ten potlačil SYMPTÓM. To len, aby si si uvedomila, že ti lekárka nepomôže, ak áno, tak iba dočasne. Čo je problém? Pravá príčina? Každý symptóm, každá choroba, je následok nášho myslenia a dáva nám možnosť nápravy. Tým, že si už dlhšiu dobu neriešila niečo, pred čím zatváraš oči a je to pre tvoj osobný život a šťastie veľmi dôležitá vec, ti telo chce ukázať pomocou tohto exému možnosť nápravy. Totiž, to čo nežijeme, sa nám v otočenej, negatívnej forme zrkadlí. Takéto zrkadlá máme najskôr v okolí (neposlušné deti, nevľúdny partner, kaziace sa prístroje..., to všetko sú zrkadlá našej mysle), ale keď neriešime ďalej, prídu zrkadlenia najbližšie ako vedia = na telo. Ak ťa zaujíma, čo ti exém zrkadlí, napíš mi na mail.

analyn

nieco podobne som mala v tehotnosti a po porode- asi 2 roky. Bol to stafilocok, lekari mi moc nepomohli, kamarat mi poradil jest denne surovu tekvicu, kolko vladzem. Zabralo to