Ozve sa ci nie?

Príspevok v téme: Ozve sa ci nie?
majačik

Ahojte, mam priatela sme spolu rok a pol,ale strasne sme sa hádali. Ja som prchká,hocikedy sa urazím,ale vzdy je to myslím si do takej unosnej miery.Lenze on ten problem vzdy vygraduje (napriklad,zacne byt nervozny a zvýši hlas, lebo: "zle si zaparkovala" a ja sa urazim tak ked ti neni dost dobre,ze som ti pomohla priviest kýble farieb tak si ich nabuduce mozes odviest sam)-hotovo dalej sa to nemuselo riesit,ale nie on sa nasral jak hovado a bolo zle! toto je priklad poslednej hádky začal mi nadavat vulgárne, ze nech vypadnem a vyhadzoval ma z bytu,hádzal nožnice o zem,šlapky o stenu....a dal mi to za vinu,ze to vsetko ja som zavinila a takto je to stale :-( a vzdy to bol on,co sa so mnou rozchadzal a ja sprosta som ho potom prosila nech to vyriešime v klude a v dobrom...vzdy sa samozrejme vratil ku mne.Naposledy bol taky uzasny,strasne dobrý na mna, az som naivne zacala verit rozpravke,ze to bude zasa fajn...No prisiel incident s parkovanim , kde teda zacal byt vulgarny,agresivny a vyhadzoval ma z bytu....a ja som si zbalila veci, treskla dverami,ze uz nikdy viac ho nechcem vidiet. A on to prijal, povedal,ze je rad a to ma zlomilo :-( Myslela som,ze aspon rozchod bude korektny a nieže hodinu pred tým vezieme farby,ze ideme malovat jeho byt a ja sa tam nastahujem a on sa na to tesi a behom pol hodiny je rad,ze odchadzam :-( som myslela,ze mu za viac stojim, ze zavola povie prepac :-( a on sa namiesto toho uz týžden neozval...A ja som si naivne myslela, ze po tom vsetkom v com som mu pomohla a co som vydrzala aspon zdvihne ten telefon a povie...neviem co,aspon nieco :-(

zrkadlovka

majačik, veľmi správne sa pýtaš prečo tak jedná a ja ti to poviem. On je tvoje zrkadlo, to čo ty robíš, či nerobíš, sa ti zrkadlí v jeho správaní. Žiaľ, či vďaka bohu, sa nám zrkadlenie ukazuje v tom negatívnom smere. (inak by sme nikdy nič neriešili...však?) ... ale k veci, jeho nezmeníš!!! Otázka znie, čo na sebe teda zmeniť, aby sa ti neopakovali tieto incidenty? A ešte na margo toho ti chcem povedať, že ak niečo nezmeníš, tak rovnaký scenár budeš zažívať ešte často, len s inou osobou. No, ale vrátim sa k otázke, čo treba zmeniť, aby si už nestretala "agresívnych chlapov, ktorí si z teba robia fackovacieho panáka? Tak na túto otázku nájdeš odpoveď v sebe. Ak máš záujem, napíš mi na mail a môžem ti predviesť čaro zákona zrkadlenia.

Prezývka55

majačik ak ti to robi zle v tom pripade to malo pazadovany efekt

odpovedam prosim ta sex? za 50eur ho moze mat bez reci

odpovedam

mozno to bola len zamienka ta vidiet, aby ta zase na daco ukecal. Mozno mu zacal chybat sex :-))). Kazdopadne sa mu neozyvaj. Aj ked ti tam tu misku a deku nenecha, tieto veci v pokoji mozes ozeliet.

majačik

ozývam sa znova,lebo nastal zvrat...zrazu mi prisla smska, ze mam unho deku a misku :-D ci mu ju ma priniest alebo si po to pridem ja, napisala som mu,ze kludne mi to nechaj v praci na stole...odvtedy zasa ziadna odozva a v praci na stole ma zatial nic necakalo....naco toto robi? sak drbnem jej to na stol,ak je to take urgentne mi to vracat a nebavim sa dalej....toto mi len zle robi

Agnes998

Zabudni na neho, nech si v nom byva sam ked je taky. Ty mu dovezes farby, mlademu to nie je dost dobre, nahuci na teba a ty sa mu mas este doprosovat? Dievca, najdes lepsieho!

majačik

No tak samozrejme ma ignoruje najlepsie ako vie, ja jeho tiez a vcera si teatralne porobil fotky z "novovymalovaneho bytu" v ktorom sme mali spolu bývat a zavesil ich na verejný portál, fakt mi to tak dobre padlo !!!! :-(

Agnes998

Ako to, ze nema ziadnych kamaratov, nestretava a neudrzuje vztahy dokonca ani so svojou rodinou by ta malo varovat. Zrejme je v nom nejaky vazny problem, nevie vychadzat so ziadnymi ludmi, resp. nikto s nim. Je to nieco ine ako ked je clovek introvert, ma len par kamosov a nepotrebuje okolo seba vela ludi. Podla mna by ta s tymto chlapom ruzova buducnost necakala, uz len pre toto. A ta jeho vybusnost, to tiez nie je dobre. Ja ta chapem, ze ked niekomu pomahas, ides sa roztrhnut aby si mu pomohla a miesto dakujem ti vynada ze si neschopna a nevies zaparkovat, ze ta to nastve. Zas nemyslim, ze ty reagujes nejak neadekvatne ci prehnane, podla mna keby si mala pri sebe kludneho partnera, tak ani ty tak nevybuchujes. Lebo taky partner by ti nevynadal ale povedal: "Milacik mozes prosim ta zaparkovat tam dalej, budeme to mat blizsie ked budeme vynasat farby" alebo podobne. Rozhodne sa mu po tejto hadke neozyvaj ani ho nijak nekontaktuj. Ak sa chce o tom porozpravat, tak sa ti moze ozvat a vysvetlit ti to, ospravedlnit sa lebo podla mna ma za co. Ale ak sa neozve, tak to ty rozhodne nerob uz len preto, ze vzdy si to len ty kto sa musi ozyvat a doprosovat a ospravedlnovat. A pritom chyba urcite nie je len v tebe, ako to on vzdy len na teba hodi! Bud si prizna aj sam svoju chybu a tiez sa nauci ospravedlnit, ale inak ten vztah nema zmysel. A co vlastne teraz sam robi ked ty si bola pre neho celym svetom, jediny clovek na svete s ktorym sa stretava a komunikuje? Sedi cele dni doma sam a caka kedy sa mu prides odprosit? Nerob to, ak mas v sebe aspon trocha hrdosti!

lilyiankaa

majačik buď rada, že sa to stalo po roku a nie po dajme tomu piatich .. sama vieš, aký je on a aj aká si ty ... vy ste obaja podľa mňa výbušné typy, ale každý iným štýlom ... on hučí, vrieska, nadáva, vyhadzuje ťa .... tým pádom ťa takýmto jeho správaním aj ponižuje ..ponižovať sa nenechaj! aj keby si uvedomil, že urobil chybu a ozval sa ti, kašli na neho .. ja by som ho v živote nechcela vidieť, ak si niekto neuvedomí hneď, že urobil chybu anepríde sa ospravedlniť, tak s ním nič nerieš .. veď nie po týždni, ale po pár hodinách snáď si človek uvedomí, čo urobil, čo povedal a či to z jeho strany bolo oprávnene a správne .... ale nebolo .. reagoval zbytočne prchko, vulgárne a hlúpo! za takým človekom ti nemá byť prečo smutno a ber to akú istú kapitolu do života ... ja by som s takým byť nemohla, a ešte keď ti povedal, že si je.nutá ...no dovi dopo
a ešte jedna vec ...čo ty si azda nejaká prašivá handra, aby ťa vyhadzoval ..ok,je to jeho byt, ale tak mal sa zachovať normálne anie ako chrapúň ... ak chcel byť sám, mal sa zavrieť buď do inej izby, alebo sa ísť vyvetrať von a prísť naspäť!

tinkiwinki

Ja ho neobhajujem, problemy sa riesia inak. Ale aj ja som typ cloveka,ktory sa obcas dostane do vyvrtky a kedze sa poznam, viem, ze vtedy musim byt naozaj chvilu sama, ukludnit sa,aby som nepovedala nieco, co by mohlo ublizit a co by som lutovala. Lenze mne staci odist z miestnosti, zavriet sa v spalni na 5 min a je to. Okrem toho, kazdy clovek pouziva vulgarizmy, ale aby ich moj partner pouzil na mna? To je pre mna dost krok cez hranicu.