Tajomsto štastia?

Príspevok v téme: Tajomsto štastia?
kolop

Tak zacnem , ten kto videl ten dokument vie o com tu budem asi písať.Posledne 2 roky som nerad z toho že tu žijem , že prečo vlastne aj žijem , aka je moja uloha v živote , na čo som tu.Nechem robit cely život jednu robotu a zarabat peniaze a to dookola,až kým neumriem.Mám len 17 ja viem smiešne ze cim sa to tu idem zaoberat ale,trapi ma aj to,ze nemam este priatelku.Cele dni sa trapim.Chodíme partia my 4 sme aj so mnou von a každy takto z nás rozmyšla.Neviem ci sme my v niečom iny,ci nas nieco v zivote caka.Hovoríme si stale že všetko sa na nas dobre obrati ale ba naopak to je..Chcem mysliet pozivitvne,ale nejde to.Mysliet si ze budem mat priatelku,predstavovat si snou deti,v robote ktora ma bude bavit,ako idem domov na aute a tesim sa ze ich uvidim.Nad tym ked zavriem oci mi prebieha ako film,ale nebavi ma to cakanie.Viete mi niekto vysvetlit pointu zivota ? Ked mne ide o to tu proste nieco dokazat , aby si niekto pomyslel aha tento nieco dokazal , nechcem umriet ako jeden obycajny clovek ktory sa zodere v robote a bude chodit domov za rodinu,a stazovat sa ako tam je zle atd..Všetko sa to obracia na stres v dnesnej dobe a tomu nieje lahke sa vyhnut.Hovoríte si,17 ročny chlapec tu ide pisat a v zivote nic nezazil,ale asi som jediny fakt kto takto rozmysla.Iny sa tesia na piatok - sobotu."JO" konecne sa ideme opit a bude nam dobre,ale to nic neriesi,neviem ako ony tak mozu zit ? Ja si hovorim je to kazdy den ako iny...Ja Fakt neviem co robit..

pandorica

Prísť na tajomstvo šťastia v 17?! Zbláznil si sa?Načo by ti to bolo, okradol by si sám seba o to hľadanie! To je na živote to najlepšie, stále hľadať, objavovať, padať a vstávať...Nevzdávať sa.Čo by si robil celý život, keby si to už teraz vedel?

Prezývka55

kolop, nepijem nefajcim nedrogujem nekurvim sa nerobim kraviny ale ani nepozeram podobne hlupe dokumenty. zivot ma taky zmysel v com si ho spravis, najdi si realnu zalubu nieco co ta bavi a v tom bude tvoj zmysel, v dumani o somarinach zmysel nie je.