Moj pes zere ovocie a zeleninu!

Severka

moja mačka žerie varenú zeleninu. huby,
a všetko čo zjeme my ľudia. Raz som ju videla jesť aj surovú rajčinu. Ona zoženie všetko čo sa jej dá.

Asi to obsahuje pre mačky a psy vitamíny, vlákniny no ja neviem.

Ale moja mačka chodí aj na lov chytať myši.

Deria

Ak sa psovi dava varena strava, musi obsahovat 70% mäso, 25% priloha(napr. ryza, cestovina, zemiaky, krupy, vlocky, pohanka, atd.) a cca.5% zelenina.

lia lia

co take poziera nasa uplne vsetko :D a mi mu nedavame zvisky ked sa zvisi s roboti polievka uplne cela co furt ta mu ju dame ved to ludia ju jedia

lombardo1981

Prečo ťa to tak trápi? My sme mali fenku, ktorá tiež zo stromu oberala jablká a hrušky. Tiež chodila medzi paradajkové kríčky a trhala ich. Keď zistila, že nie je zrelá, jednoducho ju vypľula a odtrhla inú.
Súčasný hafan jablká a hrušky už neoberá, stromy sú vysoké, ale čaká, kým nejaké ovocie nespadne. Dokonca som ho raz nachytala ako sa snaží odtrhnúť si hrozno. Dokonca uprednostňuje ovocie a zeleninu pred mäsom.

lia lia

ale mi mu granule skoro vobec nedavame furt ma polievky fuurt co sa nam zvisi s obeda a to mi furt varime daco zeleninove :) taze neviem co jej je

pekulka

ved to je v poriadku aj moj pes prosi ma aby som mu dala ked jem hrusky ci jablka.struhanu mrkvu aj cesnak do polievky mu dam a vajicko.to je v pohode.

Deria

Do krmiva psa sa bezne dava zelenina. Nakolko my nasim psom uz roky varime, dostanu do krmiva vzdy aj trochu zeleniny. Napr. postruhanu mrkvu, ci uhorku, cukinu, dynu,papriku, prip.kusok postruhaneho jablka. Pes by mal mat tiez rozmanitu stravu. Ibaze tvoj pes je nejaky extremny. Surovu cibulu ako aj paradajky psi normalne nesmu. Neviem ale moze byt, ze mu skutocne nieco chyba. Skus mu davat do misy ku krmivu zeleninu, mozno ti nebude kradnut zo zahrady. Vsak co ma robit, ked mu nedas?:)