Neviem čo mám robiť

Príspevok v téme: Neviem čo mám robiť
Barbora333

Takže mám 14 rokov.A minulý rok v zime mi povedali rodičia že jeden muž (je o 13 rokov starší ako ja) povedal o mne že som pekná. :) Ale potom som zistila že má priateľku.Mne sa strašne páčil aj páči.Hrá j šport a chodím tam stále.Pozerá sa na mňa a usmieva.Jeho priateľka tam ale moc nechodí.Bohužiaľ teraz máju aj dieťa.Ale nie sú ani zobratí.Mne sa ale začal páčiť ešte vieac.(ešte pred tým ako som zistila že je tehotná)Strašne po ňom túžim no neviem čo mám robiť.Píšeme si na fb.Viackrát ma oslovil ako láska a že som pekná atď.Neviem ale čo si mám myslieť.Či si robí zo mňa srandu alebo to naozaj myslí vážne.neviete niekto poradiť?Ako mám zistiť ako to myslí? :/

Agnes998

Ona si aj tak spravi po svojom, vyzna mu lasku a bude cakat, ze on kvoli nej opusti zenu a dieta a budu mat krasny vztah az do smrti. Ten chlap je uz davno dospely, mal by mat rozum ale evidentne vobec nema, chudak jeho partnerka, zrejme ju bude podvadzat na kazdom kroku dokonca s detmi pod zakonom, chory chlap!

zrkadlovka

To ze sa ti paci starsi muz a este zadany zrkadli tvoje myslenie. Ci on to mysli vazne a ci nie nieje vobec podstatne. Podstatne je tvoje nizke sebavedomie. Davas sa "dobrovolne" do pozicie c. 2 a viac. Bolo by treba zistit preco. Tipujem, ze by si mohla mat niecim naruseny vztah s otcom. Ale to je iba tip, tak sa nehnevaj ak sa mylim. Ber celu situaciu s nadhladom, zamysli sa logicky a uprimne sama
k sebe. Ako vazne ta moze brat chlap, ked caka dieta s inou? Dobre si rozmysli co si odpovies. Pekne slova este neznamenaju ze nie su prazdne. On je lovec a ma svoje overene taktiky. Ty si iba korist. Laska znamena nieco ulne ine. No verim, ze asi mas narusene aj toto vnimanie. To tipujem znova! A myslim si, ze budes mat asi velmi nizke sebavedomie. Velmi dolezite je sa mat rad. Ak to dokazes, pride ti do cesty kvalitny chlap. Tento je iba zrkadlo tvojho myslena.

dajsjd

Tak toto bude nejaky pedofil, ked sa mu este nedozrete dievcatka pacia.
A tebe sa zase hormoniky buria v tele, tebe sa bude najblizsich pat rokov pacit kazdy chlap co sa na teba usmeje. Ty sa len pekne venuj skole, na lasky mas este cas.

LILIII

ktovie kolko dievcat na fb oslovuje laska ....... urcite nebudes jedinna pre neho lahka korist ,takych ma isto habadeeeej :D

Laxius

Tak ten Ta dobre namotava :) Mladeho maska sa mu zachcelo. Inac som tiez sympaticky 30nik a tiez si myslim,ze si pekna a ze sa mi pacis. Nedame rande? :) (samozrejme je to ironia...)
Zobud sa! Chce Ta fiknut popri svojej, o lasku tu nejde ani nahodou. Ak si s tym v pohode, tak potom niekto nieco velmi pokazil pri Tvojej vychove...

Toska

Barbora333,ty tuž radšej po učeni a rozmyšlaj nad tym čim sa budeš živiť.Najdi si najprv kamarata zo školy a potom snivaj o laske.To každy chlap čo o tebe povie že si pekna a sa usmeje,ty budeš chcieť ešte viac?

phoe

Ako si to predstavujes? Že teraz ma kvoli tebe opustiť ženu a dieťa ? Za prvé to nespravi, a za druhé, ak by to aj spravil, pripravis dieťa o otca. Rozumies tomu o čo sa snažis ? Viem, ty nerozmyslas nad dôsledkami, chceš iba lásku. On by mal mať rozum, ale vidíš, nemá ani rozum, ani charakter, len sladké reči. Jediné čo môžeš získať je strata panenstva s idiotom.