Nemozem so sebou vydrzat..

Príspevok v téme: Nemozem so sebou vydrzat..
Teremtete

Mam taky problem ze v poslednom case som hrozna :( neviem cim to je .. mam stale zlu naladu .. som ako bomba ktora tika a caka kedy vybuchne :/ vo svojom vnutry kricim ale navonok sa snazim byt ticho :/ som sklamana aj z lasky a najhorsie je ze viem ze ten druhy si z toho nic nerobi .. rodicia nemaju dobry vztah a neviem co s tym.. lenze zoziera si to kazdy.. nemozem uz so sebou vydrzat taka som hrozna.. vsetko ma rozhodi .. nebola som takaa :(

M8cr6

začni posilnovat, vybi ten hnev na stepri a hned ti bude lepšie :) alebo čítaj knihy, začni chodit na kurzy malovania napríklad alebo iný kurz..uč sa jazyk alebo nejaký obor, ten nápad s dovolenkou by sa mi tiež pozdával, aj u nás na slovensku je krásne...Tatry napr :)

Teremtete

mam taky problem ze nemam kamaratov .. a ked mam tak daleko pretoze sme sa prestahovali prec od domova.. a tu nikoho nepoznam akurat kolegyne lebo mam taku pracu co je dost narocna .. takze pracujem kazdy den len sem tam volno .. nepoznam v meste nikoho mladeho a co mam kamosku tak ta nechce nikam chodit.. nemam ziadne konicky lebo ani neviem co by ma bavilo :(

debbie12

Určite sa zameraj na kamaratov, hobby a na 1000% ti pomôže, ked aspoň načas niekam vypadneš... Zjavne si vo veľkom strese a pod tlakom, čo nie je dobré, zmena "vzduchu" ti rozhodne pomôže. Nájdi si nejaký pobyt alebo chatu a chod... Hned! Mne napríklad veľmi pomáha, ked vypadnem za hranice... Nemusí to byť na dlho, ale proste preč.... Omrkni si nejake lacne pobyty a podobne ( ja chodím cez www.letenky.com keby si chcela vedieť)a chod...nerozmýšlaj, chod a uži si to! venuj sa len sebe, zabudni na problemy a hned bude lepšie :) veľa šťastia :)

M8cr6

nemaš nejaké koníčky čo by ti robili radosť ? Alebo nájsť si nové. Niečo na čo by si sa mohla každý deň tešiť. Napr aj pohár vína večer :)