Problémy s vlasmi

Príspevok v téme: Problémy s vlasmi
jajajka

Dobrý deň , mám problémy s veľmi rýchlym mastením vlasov . Vlasy mám asi po plecia , nikdy si ich nežehlím , nefarbím a iba veľmi zriedka suším fénom (asi raz za 5-6 mesiacov) . Tento problém sa objavuje už viac ako rok . Používala som už viacero šamponov na mastne vlasy aj u lekárne . Každý večer si vlasy umyjem, nechám volne vyschnuť . Na ďalší deň -ráno sú ešte v pohode ale poobede sú opäť mastné . Nevydrždia ani 24 hod. Kúpila som si už aj suchý šampon , nepoužívam ho veľmi často iba niekedy keď nestíham si znova umývať vlasy, aj ked používam suchý šampon musím si vlasy umyť každy deň. Som v spoločnosti ľudí ,kde sa neodvážim prísť len tak s mastnými vlasmi. Ale už mi to fakt lezie na nervy ..... Mal niekto podobný problem ? akoste to riešili ?? ( vlasy by som si nechcela dať ostrihať , nakoľko som mala vždy jemné, riedke a krátke vlasy a teraz sa mi trošku upravili a podrástli ) je na to nejake riešenie alebo iba umývanie so "nekonečna" ? Za všetky odpovede ďakujem :)

jajajka

Ja mám veľmi jemné vlasy a ešte k tomu blond. Nie sú ani veľmi zničené a už sú aj trošku hustejšie, len ma trápi to mastenie . Niekde som čítala , že pomáha citron , tak to skúsim :)

zuzi74

S tymto problemom mastenia vlasov bojuje asi viacej zien. Moze to byt sposobene nevyvazenou stravou ale aj hormonalnymi zmenami v tele. Dolezite je aj nezatazovat vlasy roznymi penami, lakmi, gelmi....ale to je aj problem dodrziavat ak mas jemne rozlietane vlasy. Ja som skusala tiez nechat riadne premastit a nepomohlo. Pouzivam zihlavovy sampon, ale ani ten extra nezabera. Trochu pomoze farbenie, nakolko to vlasy vysusa, ale pokial nemusis, nefarbi. Je to zase len chemia. Tiez by som sa rada toho mastenia zbavila.

jajajka

Skúšala som ich dlhšie neumývať ( 2 dni ) ale to si môžem dovoliť len cez prázdniny. No a k tej strave.... Nakoľko mám dosť veľké problémy s tým , že som dosť chudá tak stravu niejako extra zdravu nemám :) ale zase žiadne fast-food a pod. Varené jedlo min 1 x denne , každý deň polievka, raňajky ,obedy a večere mám pravidelne . Každý deň si dám aj čerstve ovocie a zeleninu .

nikkkk

Podla mna tvoje vlasy su uz zvyknute na kazdodenne umyvanie. Skus vydrzat aspon 2 dni bez umytia, kazdy tyzden to navysuj, az nakoniec by si to zredukovala na 2x tyzdenne

A inak, ako sa stravujes ? Lebo aj strava hovori za vela