Tesco

jani5565

aj ja práve brigádujem v tesco, chodím aj vykladat tovar ale hlavne na tú pokladnu. Viac sa narobís urcite pri tom vykladaní tovaru, pretoze nás kontrolujú aj kolko toho vylozís cize pri tom sa moc zasívat nedá. No a pri tej pokladni to je zase o inom. Tam sa nenarobís fyzicky ale psychicky.
Mna par krat (hlavne v tych zaciatkoch) niektorí zakaznici tak vytocili, ze som sa tam skoro rozplakala. Vázne.. prisla som domov a niekolko hodín som plakala a vravela ze uz nikdy viac. (aj ked som tam stále) ale uz si nic neberiem tak k srdcu a radsej sa na nich iba zasmejem akí sú ubohí vylievat si nervy na pokladníčkach, ktoré casto za nic nemôzu.
Čo sa týka manka..to si musís platit sama. Mne sa uz asi 3 krat stalo ze mi chýbalo dost penazí a musela som to vsetko vratit zo svojich. Raz bol u mna menic penazí a ten ma tak poplietol ze som prisla o vyse 100 eur. Takze na takýchto pozor.

ewelin288

Ahoj..ja som pracovala v tescu ako pokladníčka niekoľko rokov (popri štúdiu) - takže mesačne môžeš odrobiť cca 80 hodín, to sa ráta podľa počtu pracovných dní - 4 hodiny na jeden pracovný deň v mesiaci. Ale ja som nerobila len 4 hodinové smeny, aj 8ky a niekedy aj viac, ale to len výnimočne. Pokiaľ ti nevadí práca s ľuďmi alebo peniazmi, tak je to pohodička. Ja som túto svoju brigádu mala celkom rada. Radšej toto ako dokladať tovar, aspoň u mňa :D Fyzicky to náročné nie je, skôr psychicky. Nesmieš tam nič brať osobne, lebo k pokladni ti chodia kadejaký ľudia, aj občas vynadajú, ja som sa za tie roky naučila "jedným uchom dnu a druhým von", takže mňa rozčúlil fakt len totálne debilný zákazník ale nedala som si skákať po hlave, za to ma predsa neplatia :D Vravím hlavne nič nebrať osobne nad všetkým sa pousmiať a bude to dobré ;)
A druhá vec je práca s peniazmi, ale pokiaľ viem v tescu sme my nemali hmotnú zodpovednosť a kasa ti všetko vyráta, takže toto by problém nemal byť...ak nebudeš mať neustále vysoké manká, je to ok :D Horšie je zvyknúť si na ľudí, ale ak ti to nerobí problém, potom choď do toho.
Naozaj táto robota je stokrát lepšia ako robiť manuálne v nejakej fabrike a ešte aj za pásom k tomu :D

james bond

asi 20 tyzdenne ak sa nemylim, ja som to nerobil, ale je to o psychike spociatku kym sa ako tak zaucis, nieco zle stlacis, ludia cakaju, somru a podobne situacie