Som pokrytec?

Príspevok v téme: Som pokrytec?
peafowl 86

zdravim, v posledných rokoch som si uvedomil (mám 28), ze moje priority vo vzťahu nie su ani nejaká veľká láska, ani sex, ani iné veci ale na prvom mieste je to aby bola partnerka atraktívna, krásna a robila mi tým prestige v spoločnosti, pred známimi a tak, až potom nasledujú tie ostatné veci, podotýkam ze vo vztahu nikdy nepodvádzam, mal som zatial 2 vztahy,.. je to normálne ??? je to tak aj u vás ? úprimne ??

Metodej

chlape, ano hladaj krasavicu a vies kde hladaj? V ochodnych centrach najma v TA, BA, KE v takych je najvacsia kobcentracia pipiek, potom skus drahsie kaviaren a restiky, welnes centra tiez.
potom o par mesiacov a rokov sa zastav na tomto fore a vyplac sa vo svojej zalozenej teme ako s tebou nejaka z tych krasavic zameta, vybrakovala ti ucet, obrala o majetok, auto, ako sa tebou nechala nabuchat a vydiera ta vyzivnym resp. ta nasilu donuti k nechcenemu sobasu lebo je tehotna akoze neplanovane.
potom sa ozvi ako si uvedomujes ze so bol sprosty lebo si viac hladel na krasu a vzhlad nez na charakter a dobre srdiecko.
pozor! pipky su pred muzmi falosne lisky, masky a potvory. Ked sa ti zena prilis zalieca a mazna spravanim je prefikana a pod tou maskou je mrcha najhrubsieho zrna.

tarapaca

Kazdy chceme niekoho pre nas atraktivneho. Ale ako to autor cele vnima, len a len cez tu fyzicku krasu a druhi ludia a uroven a reprezentacia, ani slovko o nicom inom, tak to je na tom to ubohe. Nebudu mat spolocnu rec ale to nevadi, on ju ma predsa na reprezentaciu. Naozaj neskutocne plytke a povrchne. A z opacneho pohladu, nechcela by som, aby ma niekto chcel len kvoli mojej fyzickej krase.

a_dr1a

Iiiii klud) vsak to tiez spustila iba daka zenska co jej kozuch zavidela) to bol uz len povestny vrcholec a nieze o zvieratach. Zavist je 5vina))

Iiiii

Vy si čo už dovoľujete?! Niektorých ľudí nemožno kritizovať, napr. našu tenistku C. Vy ste sa už kompletne zbláznili, či ako? Kúpte si kompas:-) Na ňu by som si nedovolil povedať ani jedno krivé slovo. Buďte tam, kde je teraz ona a potom si povedzte svoj názor. Rum s čajom sa volá magorák...

Fantasyi

Nie si pokrytec, povedal si to len na plnu hubu, ale vsetci muzi si vyberaju podla tohto kriteria.

Len je zaujimave, ze zeny nesmu mat na muzov ziadne poziadavky, kym naopak ano. Druha vec, ci si teda ochotny financovat partnerku, aby ta na verejnosti reprezentovala, lebo to nieco stoji a stoji to vela. Samozrejme, to sa uz muzi ohradia, ze to nie a castuju zeny roznymi lichotivymi nadavkami, ako zlatokopka, ci stetka, ale tak to proste je. Chces reprezentaciu, zaplat. Chod sa pozriet do obchodov, kolko stoja handry, kozmetika, kadernicka atd.

qtpptq

Nie, nie si pokrytec, veď pokrytec by sa k tomu nepriznal, si len povrchný...to je niečo iné..
Druhá vec je fakt, že naozaj máš právo si vyberať to, čo sa ti páči a nikto ťa nemôže prinútiť byť s niekým, koho považuješ za neatraktívneho podľa tvojich meradiel, v tom majú viacerí pravdu...
Ale dovolím si citovať teba:
"ja si myslím ze tento "pokrytecký aspekt" má do určitej miery každý z vás, neverím vám ze nie, ved predsa ked idete napr. na vianocné trhy s partnerkou/om a držíte sa za ruky, tak predsa to nemôže byť človek za ktorého by ste sa hanbili, musí to byt clovek na úrovni, aby ste boli hrdí na váš vztah" .....a vypichnem jednu časť :
"to nemôže byť človek za ktorého by ste sa hanbili, musí to byt clovek na úrovni," .....lebo toto je podľa mňa to, čo si asi viacerí nevšimli...teda sa pýtam....úroveň človeka sa meria podľa toho, ako vyzerá? Ja si pod pojmom človek na úrovni predstavujem úplne niečo iné a ak by bol aj pekný obal, tak by to bol len bonus k ozajstnej úrovni....

Rozmar

Nie je to pokrytectvo, skôr si myslím, že máš málo sebavedomia a atraktívna partnerka ti ho má zdvihnúť. Sebavedomý chlap nepotrebuje svoju cenu vystužovať krásnou ženou. Sebavedomý chlap sa má dostatočne rád a je mu jasné, že pohoda vo vzťahu je cennejšia.