Frajerka si robí zo mna poskoka

Príspevok v téme: Frajerka si robí zo mna poskoka
Ja589657

Zdravím,skrátene,poslednej dobe moja frajerka si robí zo mna poskoka,kontroluje mi fb.všetko mi zakazuje,skáče mi po hlave..nič nemožem ani telefonovať s nikým nič ani von ísť na pivo ani hrať..ubíja ma to a som strašne slabý a láska k nej sa stráca..ale bojím sa že si niečo spraví je dobrá len ona nechápe čo sa deje a čo mi robí... chcel by som to skončiť len sa bojím čo spravý ... a streto lalebo začal som si písať s jednou atraktivnou a prijemnou holkou.fakt je skvelá ... ale mám strach sa s nou stretnut .. neviem čo mam robiť..chcel by som .. a ona by chcela tiež..ale v terajšom vztahu som sa sklamal..a neviem jak mam skončiť..a jak to dopadne a jak budem bez nej .. čo mam ludia robiť ...som skrátka uveznený nikde nechodím :(

smile-smile

Ahoj Ja... no nachadzas sa v zlozitej situacii avsak podla toho, akym stylom pises a vujadrujes sa lredpokladam, ze si este mladsia vekova kategoria mozno nejaky teenager? Mozno sa mylim a si dopely muz mozni este nie tak zrely, bez urazky. Pokial si si zacal pisat s inou neviem, co chces od nas ostatnych pocut, pochvalu? Ja som zastancom nazoru, ze najskor by si si mal doriesit tento vztah a potom riesit iny. Pokial si v tomto vztahu s niecim nespokojny v prvom rade ty musis dat svojej partnerke najavo, ze ti nieco prekaza a snazit sa dany problem vyriesit so svojou priatelku, nie s ludmi na fore. Uz neraz skm na forach pisala, ze je tazko posudzovat alebo radit vo vztahoch ludom, ked my v podstate nevieme nic na zaklade coho by sme mohli objektivne poskytnut nejaku radu. Samozrejme, pokial uz priatelku nemilujes nema to zmysel natahovat, ublizis jej este viac ako potom. Mimo toho, pravdepodobne je tvoja priatelka mozno trochu majetnicka ale aky je dovod, ze ta ma radsej pod dohladom? Pricom nebudem tvrdit, ze je to zdrave aby ta kontrolovala a obmedzovala ale opat sa len zopakujem je potrebne riesit to najma medzi vami dvoma s kvapkou uprimnosti, porozpravat sa o tom, co ti vadi, a ci to nahodou este nienje riesitelne ale na to, potrebujes mat aspon trochu zaujmu o dany vztah, ale podla toho, co si napisal uz mas zaujem o inu. Drzim palce.

jacki

ak mozem povedat svoj nazor,ja byt na tvojom mieste,tak urcite sa s nou rozidem.To,ze si s nou,neznamena ze si jej majetok,a ona by si mala tiez uvedomit,ze ty mas tiez svojich kamaratov,svoje zaluby,a potrebujes obcas vypnut,to ze si s nou,este neznamena,ze budes pri nej stale ako sa vravy prilepeny.

MultiLevel

to ako prijme rozchod a co po nom bude nasledovat je jej vec. Ty nemas za nu ziadnu zodpovednost, nemas sa preto preco bat, co dievca vyvedie. To je jej vec, jej hlava, jej problemy.
Rozchod je o tom, ze opustis stare veci, ktore ta nenaplnaju, zarmucuju a vydas sa smerom k veciam prijemnym, ktore za nieco stoja a hlavne ta robia stastnym. Najprv sa s nou porozpravaj a vysvetli ako ti vadi jej pristup k tebe. A ze ked to nezmeni, tak sa chces s nou rozist. Bud si to dievca uvedomi, alebo si bude musiet najst ineho poskoka.

kafe

nie si uväznený, len si slaboch. To to chceš ťahať s ňou až k oltáru, lebo sa jej bojíš? Prestaň sa správať ako trasorítka a nauč sa chovať ako chlap! Otvor papuľku, kočke povedz, že sa chceš rozísť, lebo ťa v kuse buzeruje a nie si s ňou šťastný. Nič ťažké na tom neni. Si predstav, že by si mal ísť do vojny, zabíjať druhých aby nezabili teba.. by si sa asi posr.l z toho. Oproti tomu je rozchod úplná malina. Gule do hrsti a ideš.

lilyiankaa

tvoja priateľka je nejak psychicky labilná, keď sa bojíš čo si urobí? pozri ak ju už neľúbiš, nie je dôvod s ňou ostávať, ani keď ťa obmedzuje a tebe to vadí..jedine, že by si s ňou hodil reč a ona sa zmenila ..len je otázne, či by to bola zmena na pár týždňov a či by sa to zase nevrátilo do starých koľají ... ak máš na obzore inú, buď k tejto úprimný a ešte predtým ako si začneš s tou druhou to s touto ukonči ...